Inloggen

Codesys PLC Software Ontwikkeaar | Besturing | 3.000 - 4.300

Organisatie

Wij zijn producent en leverancier van elektrotrekkers. De ontwikkeling en productie hebben wij volledig in eigen beheer. Ons product bestaat uit een elektrotrekker, aangevuld met standaard of klant specifieke opties. Wij zijn een toonaangevend en dynamisch bedrijf. We zijn ‘geboren trekkermakers’ en kenmerkend met onze innovatieve en onderscheidende oplossingen in ons vakgebied. We blijven dichtbij onszelf, varen onze eigen koers en we zijn trots op wie we zijn. We geloven in een goede samenwerking met elkaar en met onze klanten. Onze ‘whatever it takes’-mentaliteit zorgt ervoor dat wij er zijn als dat nodig is, vastbijten en niet loslaten tot we de oplossing van de hoogste kwaliteit hebben gevonden. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

Codesys PLC Software Ontwikkeaar | Besturing | 2.300 – 4.000 | AGV Software Engineer Voor de vacature als Codesys PLC Software Ontwikkeaar Veenendaal Besturing ga je het volgende doen:
 • Je bent continu op zoek naar de mogelijkheden om AGV Traffic Software en PLC-besturingssoftware te verbeteren en (verder) te ontwikkelen.
 • De testfase en implementatie van de software valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.
 • Een mooie aanvulling is dat je met regelmaat (inter)nationaal reist naar onze klanten.
 • Als ervaringsdeskundige kan je verschillende voertuigsoftware koppelen aan PLC-besturingssoftware voor service op afstand.
 • Je vindt het een uitdaging om de opdracht met zorg aan de klant over te dragen en je borgt het gewenste eindresultaat.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Codesys PLC Software Ontwikkeaar, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures: AGV Software Engineer PLC Engineer, PLC Ontwikkelaar, Procesindustrie, Scada, Architect, Industrial software architect, Industriele Automatisering, PLC Ontwikkelaar, MES MOM, PLC Software Developer, PLC Programmeur, PLC Project Engineer, Siemens, S7, S5, Allen Bradley, Besturingstechniek.

Functie eisen

 • Een afgeronde technische hbo opleiding richting informatica, automatiseringstechniek of informatietechnologie
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met het schrijven van PLC-software in CoDeSys 3.5 en Python
 • Ervaring met Java en netwerk hardware/software UDP en TCP is gewenst
 • Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits is een pré
 • Een klantgerichte instelling.
 • Je woont in de omgeving van Veenendaal, Ede, Amersfoort, Barneveld, Arnhem, Wijk bij Duurstede en Zeist, Apeldoorn, Utrecht.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.300 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
PLC Engineer

Meer vacatures in de stad
Veenendaal

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.