Inloggen

Constructeur Prefab Beton | Bouw | 3.200 - 4.800

Organisatie

Wij zijn een bouwbedrijf, gespecialiseerd in nieuwbouw in prefab beton. Verder bouwen we ook in beton, hout en staal.

Bij ons werk je in een informele sfeer, waardoor zich iedereen snel thuis voelt. Er is veel ruimte voor kennisuitwisseling met onze vakmensen.

Functie

Constructeur Prefab Beton | Bouw | 3.200 – 4.800


Voor de vacature als Constructeur Prefab Beton Nieuwkuijk Bouw ga je het volgende doen:

Niets is uitdagender dan bouwen in prefab beton! En dat heeft te maken met de grote variëteit aan projecten. Daarnaast bouwen we ook hybride gebouwen in beton, hout en staal in heel Nederland. Wil jij werken in een gezond groeiend bedrijf waar een informele collegiale sfeer heerst? Wij hebben een vacature voor de dynamische functie van Constructeur. Als Constructeur houd je je bezig met het aansturen en bewaken van het gehele constructieproces van ontwerp- tot en met uitvoeringsniveau. Je hebt affiniteit met het berekenen van constructies in staal en hout. Samen met een team van betrokken collega’s zorg je ervoor dat er kwalitatief goede gebouwen gerealiseerd worden die voldoen aan de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Je werkt aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten. Je rapporteert direct aan de Projectleider Engineering. Binnen de functie kun je jezelf persoonlijk ontwikkelen en je kennis vergroten over het gehele bouwproces. Uiteraard bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. Wat ga je doen Als constructeur stuur je de werkzaamheden aan wat betreft constructief advies. Vanuit de systeemgedachte maak je in prefab beton, staal en/of hout geoptimaliseerde en constructieve ontwerpen en berekeningen op. Daarnaast voel je je verantwoordelijk voor de coördinatie en bewaking van de samenhang tussen verschillende deelconstructies in de ontwerp- en uitvoeringsfase én de realisatie van het constructief ontwerp binnen budget en tijd. Je vindt het leuk om prijs- en kwaliteit technisch concurrerende alternatieven te ontwikkelen. Je bent onderdeel van het projectteam van ontwikkeling tot en met realisatie. Je informeert en stemt constructieve zaken af in interne overleggen, maar ook in externe overleggen met opdrachtgevers, architecten en diverse adviseurs.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Constructeur Prefab Beton, die past in deze rol.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of een aantoonbaar vergelijkbaar werk- en denkniveau. Daarnaast heb je ervaring in de rol van Constructeur met turn-key opdrachten (afbouw en installaties) met behulp van constructieve rekensoftware.

Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Wij vragen een besluitvaardige, positieve en stressbestendige houding. Je vindt het leuk om in meerdere fasen bij een project betrokken te zijn. Je kracht ligt in het bedenken van vindingrijke oplossingen en in het goed vertalen van de vraagstelling en verwachting vanuit de klant en de projectteams. Hierbij komt jouw ondernemendheid en overtuigingskracht goed tot zijn recht.

Je woont in de omgeving van Nieuwkuijk, Den Bosch, Tilburg, Oosterhout, Breda en Gorinchem, Waalwijk.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.

WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.200 tot Euro 4.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.

Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.

Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.

Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.

WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Constructeur Bouw

Meer vacatures in de stad
Nieuwkuijk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.