Inloggen

Constructeur Werktuigbouw | Mechanic | 3.000 - 4.000

Organisatie

Wij zijn als marktleider wereldwijd actief op het gebied van fabricage, verkoop, installatie en service van ultrasoon- en wervelstroom- inspectieapparatuur voor walserijen in de staal en aluminium industrie. Meer dan vijfhonderd inspectie-eenheden zijn geïnstalleerd bij klanten over de hele wereld.

Onze veertig medewerkers, waaronder eigen Engineers, gespecialiseerd in niet-destructieve testen (NDT), Electronica, Elektrotechniek, Mechanical Engineering en ontwikkeling van software, bouwen elke dag aan Turn Key systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en beantwoorden aan de wensen van onze gerenommeerde internationale klanten.

Functie

Constructeur Werktuigbouw | Mechanic | 3.000 – 4.000 | Mechanical Engineer

Voor de vacature als Mechanical Engineer Ouderkerk aan De Amstel Mechanic ga je het volgende doen:

Je zal werkzaam zijn binnen Operations op de afdeling engineering / werkvoorbereiding. De nadruk in deze functie ligt op het inmeten, ontwerpen en uitwerken van klant specifieke mechanische en soms elektrische vraagstukken t.b.v. het leveren en installeren van onze producten. Dit wordt uitgewerkt in 3D tekeningen , materiaal specificaties en stuklijsten. Verder zul je contact hebben met leveranciers en klanten voor het opvragen van offertes t.b.v. specifieke materialen en afstemmen van specifieke technische onderwerpen. Je bent dus betrokken bij het gehele engineeringsproces vanaf het eerste ontwerp tot levering en dus verantwoordelijk voor het mechanisch design aan de klant. Dit alles is ter voorbereiding voor het goed laten verlopen van het inkoop en productieproces. Daarnaast vragen wij je mee te denken ter verbetering van onze processen, hiermee krijg je de kans om je stempel te drukken op het gedane werk. Om vooruitstrevend te zijn moeten we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologische ontwikkelingen en deze kunnen toepassen en hierin speel je een belangrijke rol.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Mechanical Engineer, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Mechanical Engineer wtb,werktuigbouwkunde,werktuigbouwkundigen,werktuigkundigen, werktuigkundige,uitvoerend werktuigbouwkundige, hoofdwerktuigkundigen,medewerker werktuigkunde,mechanical, mechanical engineer, mechanical engineering, werktuigbouw, Productontwikkeling, Voertuig, Prototype, 3D CAD, Product engineer, Mechanisch engineer, 3D ontwerp, Mechanisch,WTB, Mechanisch Ingenieur, Constructeur, Product Engineer, Project Engineer, Machines, Machinebouwers.

Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over een MBO opleiding Werktuigbouwkunde;
  • Je hebt een brede ervaring en interesse als Mechanisch Engineer in een industriële omgeving, (voorkeur in de apparaten- en machinebouw);
  • Je hebt enige kennis van Elektrotechniek;
  • Je hebt ervaring in het tekenen in 3D (Solid Edge is een pre)
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. (omdat veel klanten Duitstalig zijn is het een pré als je deze taal spreekt, mocht dit niet zo zijn willen wij de mogelijkheid creëren om dit te ontwikkelen);
  • In bezit van rijbewijs B;
  • Je bent bereid om wereldwijd onze klanten te bezoeken;
  • Je bent een team speler en kan zich goed staande houden in een technische omgeving.
  • Je hebt een goed technisch inzicht en weet dit goed over te brengen op anderen;
  • Je woont in de omgeving van Ouderkerk aan De Amstel, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Hilversum.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Mechanical Engineer wtb

Meer vacatures in de stad
Ouderkerk aan de Amstel

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.