Inloggen

Controleleider Accountancy | MKB 1 | 3.000 - 7.000

Organisatie


Wij zijn een modern en dynamisch accountantskantoor, gespecialiseerd in het leveren van accountancy- en fiscale dienstverlening aan het MKB.
Binnen ons team kom je terecht in een informele werkomgeving. Iedereen is gemotiveerd om zijn of haar kennis te delen; wij zien jou graag groeien en geven je hier de ruimte voor!

Functie

Controleleider Accountancy | Volendam | MKB | 3.000 – 7.000
Voor de vacature als Controleleider Volendam MKB ga je het volgende doen:

Jouw taken als (Accountant) Controleleider zijn: Het zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden bij onze controle klanten; Het werken in teamverband waarbij jij als projectleider zorgdraagt voor communicatie richting partners en de rest van het team; Het onderhouden van contacten met klanten, met name met de financieel manager/directeur; Het opstellen van het top memo, de gehele rapportage en management letter; Het dragen van de verantwoordelijkheid voor de planning en het zorgdragen voor een vaktechnisch deugdelijk dossier; Het begeleiden van de assistent-accountants bij hun werkzaamheden; Het gebruik maken van diverse online toepassingen en het volgen van de laatste technologische ontwikkelingen binnen het vakgebied. Het betreft een functie waarin je al je persoonlijke en vaktechnische ervaring kwijt kunt en je kunt werken aan je verdere doorgroei. We vinden het leuk als je meedenkt over de verdere inrichting en groei van de controlepraktijk. Waarbij rekening wordt gehouden met een goede balans tussen werk en privé.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Controleleider, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: “Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk”.

Functie eisen

Profiel en functie eisen: Je hebt 4 tot 6 jaar relevante werkervaring binnen de accountancy branche; Je hebt je RA opleiding succesvol afgerond of je zit in de afrondende fase; Je hebt commerciële interesse en bent kundig in het opbouwen en onderhouden van contact met de cliënten; Kennis van Caseware applicaties is een pré.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Accuratesse, stressbestendigheid en flexibele serviceverlening zijn jouw sterke kanten; Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling en beheerst de Nederlandse en Engelse taal; Je kan goed samenwerken, maar ook zelfstandig werken, en je bent proactief en hebt de ambitie om verder te komen; Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, beschikken over een professioneel kritische instelling en die een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.
Je woont in de omgeving van Volendam, Purmerend, Amsterdam, Zaandam en Alkmaar.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 7.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Gevorderde CP Assistent-Accountant CP manager

Meer vacatures in de stad
Volendam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.