Inloggen

Cost Engineer Productiemachines | Automotive | 3.000 - 4.300

Organisatie

Wij zijn een internationaal opererende onderneming, die zich richt op de ontwikkeling en productie van lassystemen voor verschillende industrieën.
Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wij houden van korte communicatielijnen en hebben een prettige, informele werksfeer. Wij streven ernaar een innovatieve organisatie te zijn met een sterke klantgerichte houding. Als potentieel toekomstig collega krijg je bij ons veel verantwoordelijkheid en goede ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden.

Functie

Cost Engineer Productiemachines | Automotive | 3.000 – 4.300
Voor de vacature als Cost Engineer Productiemachines Harderwijk Automotive ga je het volgende doen:

Als Cost Engineer heb je één doel: samen met collega’s een winnende offerte maken die tot een optimale oplossing voor onze internationale klant leidt. Dit bereik je door regelmatig in contact te staan met jouw collega afdelingen zoals Inkoop, Logistiek en Financieel. Jouw teamgenoten zijn je collega’s van Sales, samen ga je naar de eindstreep om het contract binnen te halen! Door de vele projecten waar je tegelijkertijd mee bezig bent, is er veel dynamiek en afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden. Je denkt mee in de kostenfactoren van de complete productielijnen en je geeft aan wat nodig is om een correcte calculatie te maken. Denk hierbij aan: het berekenen van de losse componenten en het oordelen over de kosten van voorseries, optimalisatie van het proces, de impact van valuta en koerswijzigingen en gespreide levering. En omdat we internationaal werken, vind je het leuk om af en toe op reis te gaan met je collega’s om het voorstel aan de klant te presenteren. Met de uiteindelijke calculatie voed je ons interne proces, zoals inkoop en (resource) planning en draag je bij aan het continu verbeteren van het calculatiemodel en de rekenmethodiek. Je bent dus ook betrokken bij het bepalen van een lange termijn visie op onze kostprijzen voor klant specifieke oplossingen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Cost Engineer Productiemachines, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: “Kostenverdeelstaat, Product Analyst Finance, Cost Controller, Bedrijfsbureau”.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding richting Techniek en of Financieel, met HBO denk- en werkniveau.
  • Van nature heb je de wil om zaken te verbeteren, hierin ben je actief en zelfverzekerd. Dit stelt je in staat om succesvol te zijn met je collega’s van Sales.
  • Je hebt goede kennis van Microsoft Office, met name Excel is geen enkel probleem. Mocht je kennis hebben van Microsoft Navision, dan helpt je dit sneller op weg in je nieuwe rol.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je vindt het gaaf om op de hoogte te zijn van de nieuwste Automotive platforms die de komende jaren gelanceerd gaan worden in de Automotive industrie, waarvoor wij productiemachines ontwikkelen.
  • Daarnaast vind je het leuk om in een internationale omgeving te werken en kun je goed uit de voeten met de Engelse taal.
  • Je hebt héél veel interesse in de combinatie van techniek en financiën.
  • Je bent uiteraard accuraat en analytisch en bent in staat grote hoeveelheden cijfermatige informatie te doorgronden.
  • Je woont in de omgeving van Harderwijk, Apeldoorn, Ermelo, Lelystad, Emmeloord, Barneveld, Zwolle en Amersfoort.

Aanbod


We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Cost Engineer

Meer vacatures in de stad
Harderwijk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.