Inloggen

E Engineer | HTS | 2.800 - 3.700

Organisatie

Voor de vacature als E ‐ Engineer Weesp HTS ga je het volgende doen:

De E-engineer ontwerpt en tekent electrische schema’s uit aan de hand van projectoverdracht, bestekeisen en aanbieding in een tekenprogramma. De E-engineer maakt deel uit van diverse projectteams. De werkzaamheden die zijn beschreven in dit functieprofiel dienen als hoofdwerkzaamheden gezien te worden; – De engineer vervaardigt zelfstandig elektrische schema’s aan de hand van projectoverdracht, constructietekeningen, bestekeisen en aanbieding, waarbij er voldoende rekening gehouden wordt met de installatie op locatie en met de assemblage van de kasten en de urenbegroting. – De engineer controleert wanneer nodig bij renovatie projecten het tekenpakket met de on sight situatie. – De Engineer ordent project documenten en tekeningen. – De engineer handelt proactief bij stagnatie van het werk of problemen. – De engineer stelt een constructie dossier op. – De engineer draagt zorg voor aanvullende instructie en overdracht. – De engineer houdt zijn eigen urenadministratie bij.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Bij ons werken betekent werken binnen een uitdagende werkplek in een unieke branche. Wij bieden een afwisselende baan met veel zelfstandigheid in een goede werksfeer.

Wij ontwerpen, onderhouden en bouwen geautomatiseerde toneelinstallaties die wereldwijd als toonaangevend worden beschouwd. Vanuit een no-nonsense mentaliteit zoeken we met elkaar naar innovatieve high tech oplossingen voor alles wat beweegt in het theater.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde E ‐ Engineer, die past in deze rol.

Functie

E Engineer | Weesp | HTS | 2.800 – 3.700

-HBO niveau elektrotechniek -Goede kennis van EMC-richtlijnen en NEN 1010 en NEN 3140 -Kennis van Autodesk Autocad en/of Autocad Electrical -Kennis van CE/machinerichtlijnen -Kennis van Microsoft office pakket (Word & Excel) – Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. – Kennis van Duitse of een andere taal – Rijbewijs B


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Weesp, Amsterdam, Almere, Hilversum en Mijdrecht.


WR.nl voor meer vacatures: Calculator Electrical, Werkvoorbereider Electrical, ProjectManager Electrical, Hardware engineer, hardware engineering, hardware, hw engineer, hw-engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, Hardware Ontwikkelaar, Engineer Elektronica, Electronic Engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, E&I Engineer, Paneelbouwer, Paneelbouw, Eplan, PV Panelen, PV Engineer, Electro Monteur, E&I Monteur, Monteur Elektrotechniek, PCB Designer.

Functie eisen

– Proactief – Communicatief vaardig – Doorzettingsvermogen – Accuraat – Kan goed samenwerken – Kan goed zelfstandig werken – Jij verdiept je in theatertechniek .

Aanbod


We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 3.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Electronic Engineer

Meer vacatures in de stad
Weesp

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.