Inloggen

BMW Mini Eerste Autotechnicus | APK | 2.600 - 3.500

Organisatie

Wij hebben een groot aanbod nieuwe auto’s en occasions, met een veelheid aan lease opties. Uiteraard leveren wij ook alle bijbehorende onderdelen en accessoires. Wij bieden een gezellige werksfeer in een ruime en nette werkplaats met alle voorzieningen die nodig zijn om je werk goed te kunnen verrichten. Er is veel uitwisseling van kennis en je werkt samen met prima vakmensen.

Functie

Eerste Autotechnicus | APK | 2.600 – 3.500 | Eerste Monteur Voor de vacature als  Eerste Autotechnicus Utrecht APK ga je het volgende doen: Programmeren, diagnose stellen en het uitvoeren van reparaties en onderhoud maken je werk heel afwisselend. Je werkt in een werkplaats voorzien van kwaliteitsapparatuur- en gereedschappen binnen een leuk team van collega’s. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Eerste Autotechnicus, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures: Eerste Monteur “Auto Monteur, Monteur Personenauto’s, APK Keurmeester”.

Functie eisen

Wij zoeken een technisch expert met:
  • Diploma 1e autotechnicus (of in opleiding voor dit diploma)
  • Diploma APK keurmeester is een pré
  • Rijbewijs B.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Collegiale en behulpzame instelling Ambitie en doorzettingsvermogen .
  • Je woont in de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein en Woerden.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.600 tot Euro 3.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Eerste Auto Monteur

Meer vacatures in de stad
Utrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.