Inloggen

Electrical Engineer Installaties | CAD | 3.300 - 4.800

Organisatie

Wij zijn specialist op gebied van waterbehandelingsinstallaties. Wij richten ons op zowel het ontwerp en assemblage, als ook de service van al onze installaties.
Wij zijn een enthousiast team, toegewijd aan ons werk. Bij ons werk je met vakspecialisten, die graag hun kennis met jou delen.


Functie

Electrical Engineer Installaties | Kapellebrug | CAD | 3.300 – 4.800

Voor de vacature als Electrical Engineer Installaties Kapellebrug CAD ga je het volgende doen:
Jouw afdeling is bezig om installaties te engineeren, bouwen, installeren, opereren en het verlenen van service. Je bent (mede-)verantwoordelijk voor het ontwerp, het testen, de inbedrijfstelling, het beheer en de optimalisatie van de elektrotechnische onderdelen/aspecten van de waterbehandelingsinstallaties. Je werkt hierbij samen met je collega’s process en mechanical engineer, service monteurs, projectleider, technologen, en andere betrokkenen. Je hebt eveneens contact met externen, zoals leveranciers en klanten. Voor de inbedrijfstelling en het beheer van de installaties ben je ook regelmatig vaak op pad. Je draagt verbetervoorstellen aan en signaleert afwijkingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu van de installaties en de algemene bedrijfsvoering. Onze engineers zijn gekwalificeerde techneuten die kennis hebben van o.a. besturingstechniek, meet- en regeltechniek, werktuigbouwkunde en elektrotechniek. Ze zijn in staat om zowel zelfstandig als in multidisciplinaire teams te opereren.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Electrical Engineer Installaties, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.


WR.nl voor meer vacatures: Calculator Electrical, Werkvoorbereider Electrical, ProjectManager Electrical, Hardware engineer, hardware engineering, hardware, hw engineer, hw-engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, Hardware Ontwikkelaar, Engineer Elektronica, Electronic Engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, E&I Engineer, Paneelbouwer, Paneelbouw, Eplan, PV Panelen, PV Engineer, Electro Monteur, E&I Monteur, Monteur Elektrotechniek, PCB Designer.

Functie eisen

 Bachelor / HBO werk- en denkniveau of hoger, bij voorkeur in Elektrotechniek / Elektromechanica, d.m.v. opleiding of gelijkwaardig door ervaring;  Ervaring met CAD pakketten zoals SolidWorks Electrical en/of Eplan;  Relevante ervaring in de elektrotechniek;  Kennis van NEN;  Je hebt minimum VCA Basis of bent bereid dit diploma te behalen;  Je bent in het bezit van een rijbewijs B;  Je beheerst de Engelse / Nederlandse taal uitstekend.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 Resultaatgericht en nauwkeuring  Samenwerken/teamplayer  Verantwoordelijk en zelfstandig  Communicatief en klantgericht  Flexibel.
Je woont in de omgeving van Kapellebrug, Terneuzen, Middelburg, Roosendaal, Goes, Bergen op Zoom en Antwerpen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.300 tot Euro 4.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.


Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
E&I Engineer Electrical

Meer vacatures in de stad
Kapellebrug

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.