Inloggen

Elekto Voertuigen Field Service 50% Travel | HBO | 2.800 - 4.000

Organisatie

Wij zijn een wereldwijde leverancier van speciaal, mobiele apparatuur voor de industrie. Als voertuigen zoals tractoren en heftrucks niet optimaal werken biedt het apparatuur van ons bedrijf uitkomst. Onze apparatuur wordt met zorg ontwikkeld en op maat gemaakt voor verschillende sectoren.
Onze medewerkers werken internationaal. We houden ervan om onze kennis te delen met jou, zodat we samen verder komen.

Functie

Elekto Voertuigen Field Service 50% Travel | HBO | 2.800 – 4.000 | Service Engineer (Mechatronics)

Voor de vacature als Elekto Voertuigen Field Service 50% Travel Ulft HBO ga je het volgende doen:
In deze functie vertegenwoordig je ons bij internationale klanten en ben jij hét aanspreekpunt tijdens je bezoek. Je reist in deze functie door landen over de hele wereld, waarbij je een brede en dynamische functie bekleed. In deze functie speel je ook een belangrijke rol in de elektrische besturing en aandrijving voor AGV voertuigen (Automated Guided Vehicles). Je werkweek is nooit hetzelfde! De ene week ben je (deels) in het buitenland, waar je een probleemanalyse maakt en probeert deze problemen op te lossen. Op de klantlocatie train je de medewerkers van je klanten op het gebied van installatie, gebruik en onderhoud van onze producten. Naast het trainen van de medewerkers, geef je ook aansturing tijdens het in bedrijf stellen van de machines en help je bij eventuele technische storingen. Tijdens je aanwezigheid bij de klant, bekijk je tevens de commerciële kansen, waarbij je kunt denken aan het verkopen van spareparts, service, onderhoud, of het houden van audits. Wanneer je niet in het buitenland bent, zit je op kantoor en help je klanten op het gebied van klantvragen, services en storingen. Je bestelt bijvoorbeeld vast onderdelen en bereid je klantbezoeken voor. De informatie die jij hebt meenomen uit je bezoeken, analyseer en bespreek je waar nodig met je collega’s van de afdeling Engineering. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een duidelijke vastlegging en rapporteer je aan je manager. De internationale trips betreffen voornamelijk korte bezoeken.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Elekto Voertuigen Field Service 50% Travel, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Service Engineer (Mechatronics) “Service Engineer, Monteur, Internationaal Service Engineer, Service Monteur”.

Functie eisen

Bereidheid tot frequent reizen (gemiddeld vijftig procent); HBO afgestudeerd, bij voorkeur in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica; Je hebt een brede technische kennis op het gebied van elektrotechniek, software en besturingstechniek; Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Duits is een pre.
Je bent zelfstandig, communicatief, analytisch en hands-on; Je kunt omgaan met snelheid, risico’s en bent oplossingsgericht;.
Je woont in de omgeving van Ulft, Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en Hengelo.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Field Service Engineer

Meer vacatures in de stad
Ulft

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.