Inloggen

Eplan Tekenaar Hardware Ontwerper | HTS | 3.000 - 4.500

Organisatie

Wij zijn specialist in lieren, baggerpompaandrijvingen en mechanische-/ en elektrische aandrijftechniek. Ook besturingstechniek komt bij ons om de hoek kijken. We maken maatwerk oplossingen voor de Bagger- Maritieme- Offshore- en industriële- sector.
Ons bedrijf is een informele, dynamische organisatie met korte lijnen. We hebben veel vakmanschap in huis!

Functie

Eplan Tekenaar Hardware Ontwerper | HTS | 3.000 – 4.500 | Hardware Engineer

Voor de vacature als Eplan Tekenaar Hardware Engineer Zutphen HTS ga je het volgende doen:
Eplan tekenaar / Hardware Engineer (HTS) Ben jij een ervaren Eplan tekenaar die het leuk vindt om te werken in een klein team met uitdagende projecten? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! In deze functie ben je als engineer dagelijks bezig met het ontwerpen van zowel kleine als grote besturingskasten. Je werkt de tekeningen tot in detail uit in het programma Eplan P8. Daarnaast selecteer je de hardware voor deze besturingskasten en voor de schakelpanelen. Je werkt in deze functie nauw samen met onze Hard & Software Engineer. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het ontwerpen van kleine en grote besturingskasten, Uitvoering van revisiewerkzaamheden, Het maken van ureninschattingen van nieuw tekenwerk tijdens het offertestadium, Het bepalen van de te gebruiken elektro componenten, Inkoop van materialen voor de besturingskasten aan de hand van stuklijsten, Het zelfstandig testen en inbedrijfstellen van nieuwe installaties bij klanten, Het zelfstandig oplossen van storingen op het gebied van hard en software, Onderhoudwerkzaamheden aan bestaande installaties in binnen- en buitenland, Het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen met betrekking tot materiaalinkoop en workflow en het volgen van produkttrainingen op locatie. Herken jij jezelf in onderstaand profiel?
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Eplan Tekenaar Hardware Engineer, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Hardware Engineer Hardware engineer, hardware engineering, hardware, hw engineer, hw-engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, Hardware Ontwikkelaar, Engineer Elektronica, Electronic Engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist.

Functie eisen

Opleiding minimaal HTS Elektrotechniek, bij voorkeur richting Automatisering Kennis en ervaring met Eplan P8 en Siemens Kennis van regel- en procestechniek .
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Je werkt nauwkeurig en beschikt over een flexibele instelling Je bent een loyale teamspeler maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken .
Je woont in de omgeving van Zutphen, Apeldoorn, Arnhem, Deventer en Doetinchem.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Hardware Engineer

Meer vacatures in de stad
Zutphen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.