Inloggen

Ervaren ASP.NET Webontwikkelaar | 2.700 - 4.000

Organisatie

Wij zijn al jarenlang een technische groothandel in verbruiksmaterialen en gereedschap (MRO-artikelen) voor het marktsegment industrie. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

Ervaren ASP.NET Webdeveloper | Heerenveen | 2.700 – 4.000 Voor de vacature als ASP NET Software Ontwikkelaar Heerenveen Webshop ga je het volgende doen: In deze fulltime functie als developer ben jij verantwoordelijk voor het verder door ontwikkelen van webshop. De webshop is eigen ontwikkeling. Dit houdt in dat jij je gaat bezighouden met zowel de front- als de backend. We hebben jou als developer ook echt wat te bieden! Wij vinden continuïteit én ontwikkeling erg belangrijk. Wij gaan graag voor de lange termijn relatie. Jij toch ook? Jij komt te werken in een organisatie waar de inbreng van medewerkers nog steeds centraal staat. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde ASP NET Software Ontwikkelaar, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

Je hebt als developer een HBO opleiding en je hebt 2 tot 5 jaar relevante werkervaring. Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van (web)toepassingen is belangrijk. Kernwoorden zijn: Mvc, Web Api, .Net Core, Cloud, Unit Testing, JQuery, Elastic Search, Cassandra, Continuous Integration en Scrum. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Analytisch. Je woont in de omgeving van Heerenveen, Steenwijk, Drachten, Leeuwarden en Sneek.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature. Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
C# .NET Developer

Meer vacatures in de stad
Heerenveen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.