Inloggen

Ervaren Assistent Accountant Controle | Audit | 2.500 - 4.000

Organisatie

Wij zijn een allround financiële dienstverlener. Onze mensen zetten onze klanten centraal. We digitaliseren veel, maar met een persoonlijke touch naar onze klanten. We hebben twee kantoren; Berkel en Rodenrijs, waar je onze uitgebreide fiscale praktijk vindt, maar bijvoorbeeld ook de administratieve dienstverlening, een grote samenstelpraktijk en onze adviespraktijk gericht op inkomen en vermogen. Kantoor Berkel en Rodenrijs ondersteunt onze landelijke klanten, maar heeft ook een sterke focus op de regio. Culemborg, waar je onze HR- en controlepraktijk vindt, maar ook hier een samenstelpraktijk. Kantoor Culemborg kent een nadruk op de automotive branche en werkt vooral landelijk. Je ziet nu al de mogelijkheden om je vleugels op allerlei terrein uit te kunnen slaan.

ls je ergens gaat werken is de cultuur erg belangrijk om je thuis te kunnen voelen. Je brengt op je werk best een belangrijk deel van je week door. Wij kenmerken onze cultuur naar onze mening het beste in onderstaande uitingen: 2 kleine kantoren, waar iedereen elkaar goed kent en voor elkaar opkomt Korte lijnen, open deuren Wel ervaringsverschillen, maar geen strakke hiërarchie Flexibel Waardering voor eigen initiatief Focus op ontplooiing Geen ‘zesjescultuur’ maar we willen meer en beter. Vrijheid om op één van de kantoren te werken of – als dat handiger is – ook soms vanuit huis. Natuurlijk kunnen deze uitingen niet alles zeggen. Kom het zelf ervaren in een persoonlijk gesprek.


Functie

Ervaren Assistent Accountant Controle | Audit | 2.500 – 4.000 | Assistent Accountant Controlepraktijk


Voor de vacature als Assistent Accountant Controlepraktijk Culemborg Audit ga je het volgende doen:

De diensten die we leveren omvatten het hele spectrum van de administratief-zakelijke dienstverlening. De kleinere ondernemingen ondersteunen we bij het afsluiten van de administratie en we stellen de jaarrekeningen samen. Daarnaast adviseren we de ondernemer in bedrijfs­economische, fiscale en juridische zaken en op het gebied van automatisering. En bij onze middelgrote en grote klanten is accountantscontrole ook onderdeel van het werk. En dat alles op kwalitatief hoog niveau. Natuurlijk moet je als assistent een goed gevoel voor cijfers hebben. Maar als je ondernemingen verder wilt helpen, is het belangrijker het verhaal áchter de cijfers te ontrafelen. Daarom moet je naast cijfermatig inzicht, een heel goed analytisch vermogen hebben. En je werkt met en voor mensen. Een open en geïnteresseerde houding is daarom in onze markt een vereiste voor een goede dienstverlening aan onze klanten. Een flexibele instelling is ook noodzakelijk. Je komt namelijk bij allerlei bedrijven over de vloer en je krijgt met totaal verschillende mensen te maken. Onze klanten zitten in heel Nederland, dus enige reistijd zou ook geen bezwaar moeten zijn om de klanten goed te bedienen. En tot slot is ons werk teamwerk. Samen als een team staan wij onze klanten terzijde.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Assistent Accountant Controlepraktijk, die past in deze rol.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.


WR.nl voor meer vacatures: Assistent Accountant Controlepraktijk Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk.

Functie eisen

  • Assistent bij voorkeur met 2 tot 3 jaar relevante werkervaring;
  • Naast controle-ervaring heb je ook enige ervaring opgedaan met samenstellingswerkzaamheden;
  • Affiniteit met de accountantscontrole;
  • Ervaring met UNIT4 Auditor (content Cygnus Atratus), UNIT4 Audition en Twinfield is een pre.

Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Eigenschappen als accuraat, flexibel, communicatief, teamspeler, analytisch, ambitieus en een kritische instelling zijn je op het lijf geschreven.

Je woont in de omgeving van Culemborg, Gorinchem, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal.


Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.

WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.500 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.

WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.

Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.


Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.

Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.

Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.

WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
CP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Culemborg

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.