Inloggen

Geveltechniek Tekenaar Revit | Autocad | 2.400 - 3.600

Organisatie

Wij zijn totaalleverancier op het gebied van metalen dak en gevelsystemen. Ook zijn we verantwoordelijk voor ontwerp, levering en montage van dak- en gevelbeplating. Wij zijn een dynamische, veelzijdige organisatie met een prettige werkomgeving.

Functie

Geveltechniek Tekenaar Revit | Autocad | 2.400 – 3.100 | Tekenaar Revit Voor de vacature als Geveltechniek Tekenaar Revit Nijkerk Autocad ga je het volgende doen: In deze uitdagende en afwisselende functie:
  • Werk je zelfstandig in 2D en 3D het ontwerp van onze opdrachtgevers uit in uitgekiende werk en productietekeningen;
  • Bied je ondersteuning aan de werkvoorbereider;
  • Onderhoud je contacten met klanten, leveranciers en collega’s;
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Geveltechniek Tekenaar Revit, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures: Tekenaar Revit “Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.

Functie eisen

  • Wij zoeken een stevige bouwkundige op MBO+ niveau, waarbij kennis van – en ervaring op ons vakgebied en REVIT tot aanbeveling strekt;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
  • Je bent enthousiast, flexibel, stressbestendig en gewend snel te schakelen;
  • Je bent een echte teamspeler met gevoel voor humor en beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je woont in de omgeving van Nijkerk, Amersfoort, Harderwijk, Almere en Apeldoorn.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.400 tot Euro 3.100 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Tekenaar Afbouw

Meer vacatures in de stad
Nijkerk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.