Inloggen

Hardware Ontwikkelaar | Eplan | 3.300 - 4.500

Organisatie

Wij zijn een machinebouwer voor de foodindustrie. Wij ontwerpen en bouwen complete productielijnen / verpakkingslijnen, inclusief de hard- en software.

Bij ons werk je samen met uitstekende vakspecialisten voor de machinebouw. Wij stimuleren onze medewerkers om zich verder te ontwikkelen door praktijkkennis te delen en het volgen van opleidingen.

Functie

Hardware Ontwikkelaar | Eplan | 3.300 – 4.500 | Hardware Engineer

Voor de vacature als Hardware Ontwikkelaar Nieuwegein Eplan ga je het volgende doen:

Aan de hand van pakket van eisen onderzoek je welke elektrische componenten moeten worden gebruikt en wat voor communicatie nodig is met externe lijnbestemmingen en/of machines. Vervolgens ga je een 1e elektrisch en pneumatisch schema bouwen. De AutoCAD tekening zet je om in veld- en machine lay-out. Je maakt de hoofdstroom-, stuurstroom en warmteberekeningen en bepaalt aansluitwaardes en dikte van kabels.

Samen met de monteur bespreek je de tekening en zo nodig stuur je de monteur bij. Je test de schakelkast met de monteur en maakt een testrapport op. Afhankelijk van een project word je aangesteld als projectleider.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Hardware Ontwikkelaar, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Hardware Engineer Hardware engineer, hardware engineering, hardware, hw engineer, hw-engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, Hardware Ontwikkelaar, Engineer Elektronica, Electronic Engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist.

Functie eisen

Je hebt een MBO niveau vier of HBO opleiding, richting mechatronica of elektrotechniek gevolgd en je hebt ca. twee jaar relevante werkervaring. Verder heb je kennis van elektrisch tekenprogramma E-plan, CE, VCA, HACCP en IP-waarden. Je bent bereid om zo nu en dan buiten kantoortijden te werken om storingen bij de klant te verhelpen. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je bent zelfstandig, je werkt secuur en je bent iemand die zaken tot in de puntjes uitwerkt. Ook ben je heel klantgericht. Je woont in de omgeving van Nieuwegein, Amersfoort, Woerden, Houten en Gorinchem.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.300 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Hardware Engineer

Meer vacatures in de stad
Nieuwegein

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.