Inloggen

HBO Assistent Controller | SAP | 3.100 - 4.500

Organisatie

Wij zijn een gespecialiseerde distributeur van professionele waterproducten. Wij leveren onder andere zwembaden en kunststof leidingen. Daarnaast produceren wij zelf ook voor onze eigen merken. Zo proberen wij zo goed mogelijk in te spelen op de wensen onze klanten.

Bij ons kom je te werken in een dynamisch en professioneel team. Onze werknemers dragen met passie bij aan het behalen van onze doelstellingen. Binnen ons bedrijf zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf blijven ontwikkelen.

Functie

HBO Assistent Controller | SAP | 3.100 – 4.500 | Assistent Controller

Voor de vacature als HBO Assistent Controller Veghel SAP ga je het volgende doen:

Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor een tijdige en volledige verwerking en verstrekking van financiële informatie conform de geldende wet- en regelgeving. Hieronder valt het assisteren bij het opstellen van de managementrapportages, waaronder de maand- en jaarcijfers (vergelijking realisatie vs budget) en diverse bedrijfsspecifieke rapportages die aan de Spaanse moedermaatschappij dienen te worden gerapporteerd.

Tevens verzorg je de maandelijkse aangiften BTW, ICP en overige aangiften (zoals intrastat en CBS). Het invoeren en onderhouden van stamgegevens, de debiteurenbewaking en de controle van de administratie van een ander filiaal behoort ook tot het takenpakket. Je gaat onderdeel uitmaken van een professioneel Finance & Control team, die betrokken zijn bij onze organisatie en samen een gedreven team vormen. Je rapporteert aan de Controller.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde HBO Assistent Controller, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Assistent Controller controller, maandafsluiting, maandafsluitingen, jaarrekeningen, jaarrekening, jaarafsluiting, maandrapportages, maandrapportage, verschillenanalyse, verschillenanalyses, consolidatie, consolidation, budgets, budgettering, budgeting, forecasting, forecast, forecasts, corporate, audit, auditors, reports, annual account, annual, processes, month closures, closing, closures.

Functie eisen

Om deze rol goed te kunnen vervullen heb je minimaal een HBO werk- of denkniveau met aantoonbare ervaring op financieel vlak. Je hebt affiniteit met automatisering en fiscaliteit en wetgeving. Je beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift. Je hebt een gedegen kennis van Excel en ERP systemen (SAP). Jouw persoonlijkheid laat zich omschrijven als analytisch, accuraat, proactief en oplossingsgericht. Je woont in de omgeving van Veghel, Eindhoven, Helmond, Den Bosch en Oss.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.100 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Assistent Controller

Meer vacatures in de stad
Veghel

Meer vacatures in Veghel

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.