Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

WR bekijkt direct na jouw sollicitatie jouw CV en gaat daarmee aan de slag! WR communiceert snel en goed. We zorgen voor de optimale begeleiding naar jouw nieuwe baan.

WR is een werving en selectiebureau, jouw inschrijving geschiedt door te solliciteren op een van de functies. Daarna vraagt WR wat je verder precies verwacht van je toekomstige baan. WR regelt het sollicitatiegesprek en begeleidt je daarbij en voert zelf geen sollicitatiegesprekken met jou. WR is dus een intermediair. WR is de partij die jou helpt en begeleidt naar een nieuwe baan.

Zodra WR andere passende vacatures bij jou in de buurt heeft, krijg je die per mail toegezonden. WR zal dus zoeken naar een baan voor jou. WR zal op basis van jouw CV contact leggen met een selecte groep werkgevers die op zoek zijn naar specifiek een kandidaat zoals jij. WR werkt voor een selecte groep werkgevers waar een speciale band mee bestaat. WR werkt alleen voor werkgevers met een goede reputatie. Elke fase in het proces wordt duidelijk met je afgestemd. In het geval je in plaats van de werving en selectie activiteit van WR, alleen op een bepaalde vacature wil solliciteren, laat dit dan direct weten, want dat kan natuurlijk ook. Simpel gezegd door enkel te solliciteren schakel je het Werving en Selectie bureau WR voor jou in.

WR werkt met een zeer geavanceerde geautomatiseerde omgeving, waardoor jouw privacy is gewaarborgd.

Jouw CV en eventuele andere gegevens worden door WR bewaard in een beveiligde omgeving.

WR zorgt voor zorgvuldige communicatie.

Jouw CV wordt in zijn originele staat overlegd aan het bedrijf waar wordt gesolliciteerd.

Indien er langer dan 12 maanden door jou geen reacties zijn gegeven op vragen van WR, worden jouw CV en eventuele andere gegevens automatisch verwijderd uit het systeem.

Te allen tijde kan je je eigen CV en gegevens bij WR opvragen.

Je kan jezelf altijd uitschrijven door een mail te sturen naar info@wr.nl, jouw CV en gegevens worden dan prompt verwijderd.

Klachten over WR kan je indienen bij de toezichthouder.

Mr Drs. M.O. de Ruiter RA houdt toezicht op deze privacy-waarborgen (maarten@wr.nl).

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.