Inloggen

Hoofd Electrical Ontwikkelaars | Hightech | 3.700 - 5.800

Organisatie

Wij ontwikkelen een voertuig dat geschikt is over de weg te rijden en te vliegen. Er is wereldwijd veel interesse. Inmiddels hebben wij een productiemodel. De eerste leveringen staan voor de deur.
Je werkt bij ons samen met uitstekende vakmensen uit de techniek, die graag innovatief bezig zijn en de allernieuwste snufjes willen toepassen.

Functie

Hoofd Electrical Ontwikkelaars | Hightech | 3.700 – 5.800 | Team Leader Electrical Systems

Voor de vacature als Hoofd Electrical Ontwikkelaars Raamsdonksveer Hightech ga je het volgende doen:
Als teamleider geef je leiding aan een team van 5 engineers werkend aan hardware, software en systeem integratie. Je brengt structuur aan binnen het team en in de werkprocessen, met als doel om het project planmatig en efficiënt te kunnen afronden. Omdat het team niet zo groot is zoeken wij een meewerkend voorman die naast de projectmatige aansturing ook inhoudelijk mee doet in het team. Het voertuig bevat veel elektronica en software. De elektronica bevat digitale-, analoge – en hoogvermogen schakelingen. De software is grotendeels gedistribueerde in-system software, meestal in C geprogrammeerd en bevat ook een aantal complexe regelalgoritmes. Een voorbeeld hiervan is het systeem dat de uitlaatgasemissies moet beheersen. De elektronicagroep levert ook ondersteuning bij complexe testen van mechanische systemen en bij testen op voertuigniveau.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Hoofd Electrical Ontwikkelaars, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Team Leader Electrical Systems “Calculator Electrical, Werkvoorbereider Electrical, ProjectManager Electrical, Hardware engineer, hardware engineering, hardware, hw engineer, hw-engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, Hardware Ontwikkelaar, Engineer Elektronica, Electronic Engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, E&I Engineer, Paneelbouwer, Paneelbouw, Eplan, PV Panelen, PV Engineer, Electro Monteur, E&I Monteur, Monteur Elektrotechniek”.

Functie eisen

  • Vooropleiding: WO/HBO elektrotechniek, embedded systems of vergelijkbaar
  • Onze ideale kandidaat heeft ervaring met de ontwikkeling van analoge en digitale elektronica maar heeft ook de vaardigheid een module software op te leveren. Ook belangrijk zijn systeeminzicht en op de hoogte zijn van technieken om EMC aspecten vanaf het begin goed aan te pakken
  • Uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Engels.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

  • Nauwgezet en systematisch kunnen werken
  • Een goed analytisch en conceptueel denkvermogen; je kunt op systeemniveau oplossingen bedenken; je weet theorie en praktijk te combineren.
  • Affiniteit met project- en procesmatig werken.
  • Persoonlijkheidseigenschappen: pro-actief, communicatief, hands-on, open minded, zelfstandig maar ook een competente teamplayer, verantwoordelijk, planmatig en gedisciplineerd.
  • Je woont in de omgeving van Raamsdonksveer, Breda, Tilburg, Dordrecht en Den Bosch.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.700 tot Euro 5.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Project Engineer Electrical

Meer vacatures in de stad
Raamsdonksveer

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.