Inloggen

Int Engineer Support En Trainingen | 2.700 - 4.000

Organisatie

Wij zijn een technisch bedrijf, actief in de gezondheidszorg. We ontwikkelen praktische oplossingen voor onze klanten. Onze oplossingen leveren voordelen op voor patiënten en dat is waar het om gaat.
Ben jij in staat om oplossingen te bedenken voor complexe problemen? Dan is dit de baan voor jou! Wij investeren in onze medewerkers en bieden veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

Internationaal Implementatie Ontwerper Support En Trainingen | SQL | 2.700 – 4.000 | International Service Training & Implementation Engineer

Voor de vacature als Internationaal Implementatie Engineer Support En Trainingen Den Haag SQL ga je het volgende doen:
Als Senior International Support, Training & Implementation Engineer zorg jij voor de installatie en het onderhoud van innovatieve machines voor de farmaceutische industrie. Met behulp van deze machines worden dagelijks over de gehele wereld honderdduizenden medicijnverpakkingen gevuld en geverifieerd. Als Senior International Support, Training & Implementation Engineer ben je het aanspreekpunt voor de wereldwijde distributeurs die verantwoordelijk zijn voor de installatie, inbedrijfstelling, service en onderhoud van de hardware en software voor onze innovatieve machines voor de farmaceutische industrie. Ook zul je worden ingezet voor het uitvoeren van validatietesten en het geven van trainingen. Samen met het Service & Operations team ben je verantwoordelijk voor een klantgerichte dienstverlening. Jouw hands on mentaliteit zorgt ervoor dat het jou lukt om samen met het team in een dynamische internationale omgeving de belangen van onze klanten te behartigen. INHOUD VAN DE FUNCTIE Aanspreekpunt voor de internationale distributeurs Het ondersteunen van assemblagebedrijven. Het beheer van manuals en het geven van (technische) trainingen aan distributeurs en eindgebruikers. Het analyseren, oplossen en helpen voorkomen van hardware- en softwarestoringen met windowsbesturingssystemen, drivers, Windows SQL databasesoftware en netwerkprotocollen. Het uitvoeren van testen aan prototypes van nieuwe produkten. Het ondersteunen van de afdeling Development en Design door o.a. het adviseren in de ontwerpfase op het gebied van klantenwensen, assemblage, service en veiligheid.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Internationaal Implementatie Engineer Support En Trainingen, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: International Service Training & Implementation Engineer Service Engineer, service, garantie, storing, storingen.

Functie eisen

Een afgronde opleiding HBO/WO-niveau (Technische Natuurkunde, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Industriële automatisering) met minimaal vijf jaar werkervaring. Kennis van machinebouw en –automatisering. Kennis van Windows XP/7/10, Windows Server 2008 en hoger, MS SQL 2008 en hoger, IIS en netwerken en –protocollen. Ervaring met mechanica en elektronica. Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare internationale functie. Rijbewijs B
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Affiniteit met PLC-techniek. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits en Frans is een pré. Leergierige instelling en interesse om ontwikkelingen op de voet te volgen. Bereidheid tot reizen. Service instelling, hulpvaardig, uitstekende communicatieve vaardigheden (i.v.m vele klantcontacten), klantgericht en een pro-actieve houding Analytisch en probleemoplossend vermogen, resultaat- en kwaliteitsgericht, zelfstandig, gevoel voor commercie en een flexibele instelling
Je woont in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Delft, Zoetermeer en Leiden.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 36-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Service Engineer

Meer vacatures in de stad
Den Haag

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.