Inloggen

IT Application Consultant | MES WMS | 3.300 - 4.500

Organisatie

Wij bieden softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (MES) en logistiek (WMS). Wij richtend ons op de maak- en procesindustrie.
Bij ons werk je met veel vakspecialisten samen, die graag hun kennis met jou delen. Samen groeien we verder in kennis en ervaring.

Functie

IT Application Consultant | Eindhoven | MES WMS | 3.300 – 5.000

Voor de vacature als IT Application Consultant Eindhoven MES WMS ga je het volgende doen:
Nieuwe software implementeren is voor onze klanten een ingrijpend gebeuren. Vanuit jouw functionele en praktische expertise van onze oplossing, ondersteun je onze klanten maximaal, om de implementatie vlot en succesvol te laten verlopen. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit volgende zaken: Je werkt je eerst grondig in, in de functionaliteiten en toepassingen van onze software. Als lid van het project team begrijp je perfect de (nieuwe) functionaliteiten die een klant in gebruik zal nemen. Terwijl je collega-developers de software verder ontwikkelen, doorloop jij de testscenario’s van onze klanten, om je de functionaliteiten eigen te maken, en het development team te ondersteunen. Eens de ontwikkelfase afgerond is en de transitiefase van start gaat, trek je naar onze klanten om er training te geven aan de key users van de software (Productie Managers, Supervisors, Kwaliteitsmanagers enz.). Je biedt hen ondersteuning tijdens de testen en configuraties on site. Je geeft advies over het configureren, tips over de best practices, en verzamelt eventuele technische vragen voor de Software Developers. Tijdens de go live, de effectieve ingebruikname van de software, assisteer je gebruikers om hun weg te vinden in de nieuwe software, en vang je de eerste vragen of probleemmeldingen op. Je rapporteert aan de Business Unit Manager.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde IT Application Consultant, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: PLC Engineer, PLC Ontwikkelaar, Procesindustrie, Scada, Architect, Industrial software architect, Industriele Automatisering, PLC Ontwikkelaar, MES MOM, PLC Software Developer, PLC Programmeur, PLC Project Engineer, Siemens, S7, S5, Allen Bradley, Besturingstechniek.

Functie eisen

Je hebt een diploma op HBO niveau (of gelijkwaardig door ervaring). Je bent analytisch en oplossingsgericht. Je ziet snel de samenhang in een complexe geheel van informatie, komt met oplossingen en concepten die je duidelijk weet over te brengen, zowel schriftelijk als mondeling. Een werkervaring op vlak van MES of WMS is een pré. Hierdoor begrijp je de uitdagingen waar onze klanten voor staan en kan je gemakkelijker de oplossingen via praktijkvoorbeelden overbrengen. Ook affiniteiten met hardware (PLC, Scada, Printers) zijn een pré, met oog op de koppeling van onze software met apparatuur op de werkvloer.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Sorry, WR has only Dutch speaking jobs.
Je communiceert vlot (in het Nederlands en het Engels), en kan klanten rustig te woord staan wanneer zij vragen hebben of problemen ondervinden. Je beschikt over een rijbewijs B. Veelvuldige verplaatsingen naar klanten, ook in het buitenland, vormen voor jou geen probleem.
Je woont in de omgeving van Eindhoven, Tilburg, Weert, Venray, Helmond en Den Bosch.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.300 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.


Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
MES/MOMS Engineer PLC

Meer vacatures in de stad
Eindhoven

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.