Inloggen

IT Helpdesk Specialist | MCDST | 2.000 - 2.900

Organisatie

Wij zijn internationaal producent van Alumina materialen. De producten worden gebruikt binnen een scala van industrieën – waaronder de staal-, cement-, non-ferro-, plastic-, papier-, keramische industrie en de elektronica.
Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

IT Helpdesk Specialist | MCDST | 2.000 – 2.900 | IT Helpdesk Specialist

Voor de vacature als IT Helpdesk Specialist Botlek Rotterdam MCDST ga je het volgende doen:
De IT-servicedeskspecialist is het eerste aanspreekpunt voor alle dagelijkse IT-problemen. Hij / zij vertegenwoordigt de locatie naar de wereldwijde IT-afdeling en vertegenwoordigt de wereldwijde IT-afdeling op de locatie. Hij neemt het eigendom van, registreert, lost en escaleert IT-problemen en behandelt allerlei soorten serviceaanvragen op IT-gebied. De IT-servicedesk-specialist is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en het onderhoud van clientcomputers, het netwerk (LAN) en het telefoniesysteem. Verantwoordelijkheden: De belangrijkste aandachtsgebieden zijn als volgt: – Garandeer de adressering en eigendommen van alle inkomende IT-gerelateerde vragen, incidenten, verzoeken en zorg voor een geschikte, tijdige en efficiënte verwerking op basis van Service Desk-procedures en gedocumenteerde beste werkwijzen om de staat van de IT-infrastructuur te optimaliseren en de kwaliteit van IT-services te behouden. – Zorg voor up-to-date inventaris en beheer van IT-hardware apparaten en softwarelicenties met behulp van de aangewezen tools en op basis van Configuratie Management-procedures. – Zorg voor de juiste toepassing van beveiligingsprocedures op het gebied van toegangsbeheer, gebruikersaccountbeheer en het toewijzingen van toestemmingen op basis van toepasselijke beveiligingsprocedures – Zorgdragen voor doorlopende verstrekking van gebruikersinstructie, training, documentatie en communicatie in samenwerking met de andere IT-functies, om bij te dragen aan het gebruik van IT-systemen en het gebruik van IT-beleid. – Waarborgen van de juiste operationele beschikbaarheid en juiste werking van IT-services op basis van (waar van toepassing) gedocumenteerde Service Level Agreements, om een ​​continue bedrijfswaarde en stabiliteit van bedrijfsprocessen te bereiken.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde IT Helpdesk Specialist, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: IT Helpdesk Specialist helpdesk, helpdeskmedewerkers,helpdesk medewerkster,medewerker helpdesk,helpdesk,medewerker helpdesk it,helpdesk medewerkers,medewerkers helpdesk,helpdeskmedewerker,servicedesk medewerker,helpdesk-medewerker,senior medewerker helpdesk,helpdeskmedewerker automatisering,helpdesk medewerker,helpdesk medewerker en operator,helpdeskcoordinator,helpdesk employee,helpdesk analyst,medewerker it helpdesk,medewerker ict helpdesk,helpdesk operator,it helpdesk technician,service desk employee,support,reclameontwerper,leerling-opticien,opticiËn,opticien,opticiens/vestigingsmanager,opticiens,(assistent) opticiens,leerling opticien,leerling opticiens,(leerling) opticiens,contactlenzenspecialist,contactlensspecialist,contactlensspecialisten,orderbegeleider,ordermedewerker,order administrator benelux,orderverzamelaar,orderpicker,orderpikker,orderverzamelaars,orderpickers,medewerker order-entry,orderpikkers,ordermanager,orderverwerker,order pickers.

Functie eisen

 • Onderwijs en / of ervaring:
 • Associate degree tot Bachelor’s degree in een ICT of ander technisch of administratief gebied van hogeschool of universiteit is wenselijk
 • 2 tot 5 jaar relevante ervaring in een hands-on IT-ondersteuningspositie en in het handelen in een internationale IT-bedrijfsomgeving
 • Grondige kennis van Windows OS- en Office-omgevingen
 • Basiskennis van client / serverconcepten, LAN-concepten, WAN-concepten en datacenterconcepten, Cisco LAN-apparatuur
 • Kennis van IT-ondersteuningsprocessen in het algemeen en van ITIL-processen (IT Infrastructure Library) in het bijzonder.
 • Vloeiend in zowel Nederlandse als Engelse taal (woord en geschrift).
 • De mogelijkheid om technische IT-talen te vertalen naar uitgebreide gebruikerstalen
 • Kennis van Exchange en Active Directory heeft de voorkeur
 • Onderwijs kan worden gecompenseerd door bewezen ervaring. Microsoft (MCDST) en / of ITIL-certificering is een voordeel.
 • Je woont in de omgeving van Botlek Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse en Rhoon.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.000 tot Euro 2.900 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Medewerker helpdesk

Meer vacatures in de stad
Botlek Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.