Inloggen

IT Software Projectleider | Security | 3.700 - 5.500

Organisatie

Wij zijn leverancier van IT-security oplossingen. Onze aanpak en oplossingen helpen overheden, veiligheidsdiensten, Telecom en Internet Service Providers om landelijke communicatie en beveiligingheidskwesties op te lossen. Wij werken sterk internationaal.
Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

IT Security Projectleider | Netwerken | 3.700 – 5.500 | Project Manager

Voor de vacature als IT Security Projectleider Almelo Netwerken ga je het volgende doen:
Onze R&D afdeling is verdeeld in twee sub divisies. Een divisie voor productinnovatie waaronder onderhoud. De andere divisie is vooral verantwoordelijk voor het geven van oplossingen richting onze klanten. En voor deze divisie, Customer Operations, hebben wij een vacature voor een Project Manager. De projectmanager zal een team van software project engineers leiden, waarin meerdere klant projecten tegelijkertijd worden uitgevoerd (zowel ontwikkeling als verstrekking). De projectmanager is verantwoordelijk voor de meerdere projecten vanaf het moment dat de goedkeuring van de klant voor de quotering is ontvangen, tot het moment van overdracht aan onze Customer Care afdeling binnen het raamwerk van de SLA-overeenkomst met onze klant en de overeengekomen kwantitatieve en kwalitatieve doelen binnen de organisatie, planning, finance en communicatie (zowel intern als extern) Functie omschrijving Je weet verantwoordelijkheden te verdelen binnen een team en dit team te motiveren. Je verzekert dat teamleden hun taak kunnen uitvoeren doormiddel van een facilitaire vorm van leidinggeven. Verantwoordelijk voor de aflevering van de toegewezen projecten binnen de afgesproken tijd, het budget en de kwaliteit. Je zorgt voor de planning van interne en externe communicatie binnen de afgesproken lijnen van het raamwerk. Verzekert dat stakeholders geïnformeerd zijn en dat hun verwachtingen worden gerealiseerd. Je zorgt voor veranderingen in het geval dat activiteiten niet goed gaan. Je zorgt voor aankopen, zo ook de tijdelijke staff binnen het project. Je geeft support tijdens de laatste fase van het project en de overdracht van de gegeven oplossing aan de klant en de Customer Care afdeling. Je werkt actief aan verbeterpunten binnen ons bedrijf.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde IT Security Projectleider, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Project Manager “Projectleider IT Infra, Project Manager IT Infra, Projectleider Systeembeheer, Project Manager Systeembeheer”.

Functie eisen

 • Een relevante HBO opleiding.
 • Ten minste 5 jaar werkervaring op het gebied van leiderschap in ontwikkelings teams en complexe softwareontwikkelingsprojecten.
 • Kennis en affiniteit van de telecom en ICT beveiligingsindustrie.
 • Kennis van Agile / Scrum ontwikkelingsprocessen.
 • Een goede kennis van project methodes zoals ITIL, Prince en project-based work.
 • Vanwege je grote ervaring ben je in staat om te onderhandelen/discussiëren met het management.
 • Je bent besluitvaardig en hebt oplossingsgerichte en analytische vaardigheden.
 • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel verbaal als op papier.
 • Je bent creatief, gedreven, klantgericht, flexibel, proactief, resultaatgericht, stressbestendig en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent (af en toe) in staat op naar het buitenland te gaan.
 • Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het werk dat je aflevert.
 • Met jouw overtuigingskracht kan je anderen overtuigen van een specifieke mening of opinie en zo acceptatie krijgen van bepaalde plannen of ideeën.
 • Je woont in de omgeving van Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer en Ommen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.700 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Teamleider of Lead Developer

Meer vacatures in de stad
Almelo

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.