Inloggen

Java Software Ontwikkelaar | Maatwerk | 3.200 - 5.500

Organisatie

Wij zijn een jonge onderneming die in een zeer korte tijd is uitgegroeid tot ontwikkelaar van maatwerk software op gebied van Business Intelligence en het bouwen van complexe websites.
Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

Java Software Ontwikkelaar | Maatwerk | 3.200 – 5.500

Voor de vacature als Java Software Ontwikkelaar Nieuwegein Maatwerk ga je het volgende doen:
Als Java developer weet je de wensen van onze klanten te vertalen naar werkende oplossingen. Je bent daarnaast in staat om de klant duidelijk te maken waar de grenzen van de techniek liggen. In je rol als Java Developer ontwerp én ontwikkel jij hoogkwalitatieve webtoepassingen (internet, intranet, extranet en mobile) met behulp van opensource frameworks en tools. Je bouwt mee aan nieuwe functionaliteiten en implementeert wijzigingsverzoeken. Je coacht ook andere collega’s en adviseert klanten op basis van je kennis en expertise. Indien nodig, ondersteun je het sales team in het salesproces door het maken van conceptoplossingen, leveren van schattingen en het presenteren van je oplossing aan prospects.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Java Software Ontwikkelaar, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

Ervaring met Agile methodiek Ervaring met minimaal met Java 3 Ervaring met Spring(boot)(data) Ervaring met Hibernate Ervaring met Unit testing of andere vorm van testing Kennis en ervaring met Maven2/3 Je bent in staat om jouw kennis over te dragen en eventueel nieuwe ideeën aan te dragen. Je bent in staat om een business requirements te vertalen naar technical requirements Zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift beheerst
Jij houdt van uitdagingen Jjj bent openminded en proactief Jij voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk dat je levert Een echte probleemoplosser bent Weet de juiste prioriteiten te stellen, te plannen en anderen te motiveren om deadlines te halen Zowel in een team als zelfstandig kan werken Beschikt over goede communicatievaardigheden.
Je woont in de omgeving van Nieuwegein, Utrecht, Hilversum, Gouda, Woerden, Veenendaal, Zeist en Culemborg, Gorinchem.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.200 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Java.Developer

Meer vacatures in de stad
Nieuwegein

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.