Inloggen

Jr Assistent Accountant Audit | Ambitieus | 1.800 - 2.500

Organisatie

Wij doen de uitvoering en controle van financiële administratie.
Wij bieden je een uitdagende baan in een informele, open en collegiale werksfeer. Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Bovendien bieden wij uitstekende doorgroeimogelijkheden.


Functie

Jr Assistent Accountant Audit | Enschede | Ambitieus | 1.800 – 2.500

Voor de vacature als Jr Assistent Accountant Audit Enschede Ambitieus ga je het volgende doen:
De functie Jouw functie is zeer divers. Je werkt in wisselende teams van ervaren collega´s met wie je kunt sparren over werkzaamheden en ideeën kunt uitwisselen. Daarnaast zullen zij je coachen in jouw groei- en ontwikkeltraject. Daarnaast voer je eenvoudige controlewerkzaamheden uit onder begeleiding van de Assistent Accountant of de Controleleider. Hierbij kun je denken aan het in kaart brengen van eenvoudige administratieve processen, het werken aan minder complexe posten en het maken van een bijbehorende inschatting van de behoeften en risico’s per specifieke cliënt. Specifieke cliëntkennis en kennis van de omgeving waarin de cliënt opereert zijn hierbij van groot belang. Vanzelfsprekend zorg je dan ook voor een intensieve zakelijke relatie met je cliënten waarbij vertrouwen een grote rol speelt.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Jr Assistent Accountant Audit, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: “Controlepraktijk, Audit, Interimcontrole, Accountantscontrole, RA, Registeraccountant, Controleleider, AuditManager, Samenstelpraktijk, Samenstellen jaarrekeningen, Accountancy functies, Assistent-accountant, Accountant, Jaarrekening, Jaarrekeningen, Controlepraktijk, Assistent Accountant, Samenstel, Accountantskantoor, Administratiekantoor, Accountant-Administratieconsulent, Fiscaal, Aangiftepraktijk”.

Functie eisen

Jouw profiel Je hebt een vwo-opleiding afgerond en bent voornemens te starten of reeds studerend voor hbo Accountancy of Nyenrode. Een andere mogelijkheid is dat je in het bezit bent van een afgeronde opleiding hbo Bedrijfseconomie/Accountancy en voornemens bent te starten of reeds studerend voor RA (Universitair). Daarnaast is enige ervaring in de vorm van werkervaring of stage(s) op de Audit afdeling van een accountantskantoor een pre. We zijn op zoek naar een ambitieuze, cliëntgerichte en flexibele collega en verwachten dat je beschikt over uitmuntende analytische en advies vaardigheden. Wij vinden het belangrijk dat je creatief meedenkt en het gebruik van softwarepakketten snel eigen maakt. Daarnaast kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Sorry, WR has only Dutch speaking jobs.
Ambitieus en cliëntgericht Flexibel Uitmuntende analytische en advies vaardigheden Creatief Zowel goed in teamverband als zelfstandig kunnen werken .
Je woont in de omgeving van Enschede, Almelo, Haaksbergen, Oldenzaal en Hengelo.


Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 1.800 tot Euro 2.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.


Inlichtingen


Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Junior CP Assistent-Accountant

Meer vacatures in de stad
Enschede

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.