Inloggen

Junior C# .Net Software Ontwikkelaar | .Net En C# | 2.400 - 3.700

Organisatie

Voor de vacature als C# .Net Software Engineer Delft .Net En C# ga je het volgende doen:

Je bent met name actief bij het ontwikkelen van websites en web applicaties. Wij ontwikkelen dergelijke omgevingen in een modern open source Content Management Systeem op basis van .NET technologie. Je participeert in ons productontwikkelingsteam. Je werkt in teamverband maar kunt ook zelfstandig onze klanten helpen. Je vertaalt de wensen van onze klanten naar werkende oplossingen en communiceert daarover rechtstreeks met deze klanten.

Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. Wij hebben WR ingeschakeld voor de advertentie en de afhandeling.

Wij zijn een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen.

Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# .Net Software Engineer, die past in deze rol.

Functie

Junior C# .Net Software Ontwikkelaar | Delft | .Net En C# | 2.400 – 3.700

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau. En je staat aan het begin van je loopbaan. Technisch heb je in ieder geval kennis van of ervaring met: Microsoft stack: .NET, ASP.NET MVC, C#, een of meerdere moderne Content Management Systemen. Javascript (jQuery, Angular) HTML, CSS (ook LESS/SASS) SQL Visual Studio, SQL Server Management Studio, IIS Git . Het is een Pre als je kennis of ervaring hebt met: CMS Umbraco en/of Smartsite Microsoft Azure Cordova, Xamarin Native IOS / Android app ontwikkeling


Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.

Je woont in de omgeving van Delft, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Leiden.


Functie eisen

Je kunt zelfstandig werken, bent leergierig, accuraat en positief kritisch. Je hebt er plezier in om mooie oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen en het bedrijf te helpen groeien. Je bent klantgericht en communicatief vaardig.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.

Er is een goede pensioenregeling. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.

De salarisrange voor de functie is globaal 2.400 – 3.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.


Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Sollicitatie

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder. Je hoort snel meer van ons!

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in Delft

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.