Inloggen

Junior Ontwerper Bouwkunde Geveltechniek | CAD | 2.400 - 3.000

Organisatie

Wij zijn specialist in geveltechniek, met name metalen gevels, geperforeerde panelen en zetwerk voor de bouw.
Persoonlijke ontwikkeling van jou vormt de basis voor ons succes! Dus het is logisch dat we daar veel in investeren. Er is volop ruimte voor kennisuitwisseling met je collega’s.

Functie


Voor de vacature als Junior Ontwerper Bouwkunde Geveltechniek Heusden CAD ga je het volgende doen:
Als Engineer ben je met name bezig met het vertalen van het engineering ontwerp naar een productietekening. Je zorgt dat het idee van de architect vertaalt wordt naar een zo efficiënt mogelijke uitvoering voor productie en montage. Je werkt deze complexe ontwerpen uit in 2D- en 3D tekensoftware. De Engineer maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsbureau. Deze afdeling bestaat uit verschillende functies. Waaronder Junior/Senior Engineer en teamleider tekenkamer deze functies zitten gezamenlijk op de tekenkamer. Dit is als volgt in het organogram weergegeven: de Engineer ontvangt sturing van de teamleider tekenkamer en legt verantwoording af aan het hoofd bedrijfsbureau. Daarnaast legt de engineer ook verantwoording af aan de projectleider binnen het projectteam. Een projectteam bestaat uit een Junior en/of Senior engineer, een projectleider en een montageleider.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Ontwerper Bouwkunde Geveltechniek, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Junior Engineer “Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.

Functie eisen

Om ons enthousiaste en professionele team uit te breiden zijn wij op zoek naar iemand die het vak wil leren of al enige ervaring heeft opgebouwd. Je hebt een opleiding op AD/HBO niveau op het gebied van bouwkunde of vergelijkbare opleiding eventueel aangevuld met relevante vakkennis. Ervaring in het werken met Autocad is vereist, ervaring in het werken met ons 3D-tekenpakket Hicad is een pré.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Als toekomstige collega ben je in het bezit van de volgende competenties: durf, betrokkenheid, inzet, collegialiteit en flexibiliteit. Voor deze specifieke functie staan de competenties accuratesse, oplossingsgerichtheid en samenwerken centraal. Ben jij het qua persoon die we hier beschrijven? Voor ons staan verschillende kernwaarden centraal zoals vooruitstrevendheid, creativiteit, kwaliteit, betrokkenheid en passie. Wij hopen dan ook dat onze nieuwe collega zich hiermee kan identificeren.
Je woont in de omgeving van Heusden, Tilburg, Breda, Den Bosch, Waalwijk, Tiel, Zaltbommel en Gorinchem.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.400 tot Euro 3.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Constructeur Bouw

Meer vacatures in de stad
Heusden

Meer vacatures in Heusden

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.