Inloggen

Junior Python Software Ontwikkelaar | Backend | 2.300 - 3.000

Organisatie

Wij verkopen sieraden / juwelen in de Benelux via onze eigen webshop, maar ook via fysieke winkels.
Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.

Functie

Junior Python Software Ontwikkelaar | Backend | 2.300 – 3.000 | Junior Python Developer

Voor de vacature als Junior Python Software Ontwikkelaar Den Bosch Backend ga je het volgende doen:
Zin om mee draaien met een jong, ambitieus team en je handen uit de mouwen te steken? Stel je voor dat jij met jouw analyses kan zorgen voor meer verkopen online en in onze winkel en daarnaast alle afdelingen binnen het bedrijf kan informeren, zodat we tot de juiste besluitvorming komen; denk hierbij aan informatie voor beslissingen op het gebied van marketing, sales, inkoop, warehouse, en management. En stel je eens voor, dat je naast het informeren van de afdelingen, ook een groot deel van je tijd bezig kan zijn met grote innovatieprojecten binnen ons bedrijf, bijvoorbeeld het automatiseren van bedrijfsprocessen, chatbots bouwen, opzetten van een intranet, personalisatie, segmentatie en andere vormen van database marketing, integraties bouwen met verschillende marketplaces zoals Bol.com en je daarnaast alle ruimte krijgt om je eigen geniale ideeën uit te voeren. Ons Business Development team is verantwoordelijk voor alles op het gebied van data en integraties binnen het bedrijf. Binnen dit team krijg jij zeker geen bijrolletje, maar een flinke dosis verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Binnen deze job draag je dagelijks bijdrage aan ons succes en help je mee met het waarmaken van al onze ambities op het gebied van groei en efficiëntie. Jouw taken: Je vervult de functie van Junior Developer binnen de afdeling Business Development. Onder de functie vallen onder andere de volgende taken: • Mee bouwen aan oplossingen die ons direct verder helpen. Denk hierbij aan een koppeling die ons in staat stelt om producten op externe platformen te verkopen en de bestellingen volledig geautomatiseerd in ons systeem te verwerken. Of een applicatie voor het beheren van product content, zodat de foutgevoeligheid wordt geminimaliseerd en de content overal consistent wordt gepresenteerd. Of het opzetten van een intranet. • Ontwerpen van Business Intelligence dashboards die elke afdeling in staat stelt om de juiste beslissingen te nemen. • Data van diverse platformen (interne systemen, Facebook Ads, Google Ads, Mailchimp, en meer) op gestructureerde wijze samenbrengen in ons datawarehouse. • Ad-hoc automatisering en controle tools schrijven.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Python Software Ontwikkelaar, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Junior Python Developer “python developer, Ontwikkelaar, Software Engineer, Programmeur, Developer, Software Ontwikkelaar, Webdeveloper”.

Functie eisen

Je bent een backend programmeur met tot 3 jaar werkervaring (bij voorkeur met een afgeronde HBO of WO in de richting IT), en hebt een gedegen kennis van tenminste 1 backend programmeertaal (Python, Java, C#, of vergelijkbaar) en bereid om Python te leren indien nodig. Wij werken in een professionele productie omgeving waarbij we onder andere gebruik maken van Python, React, Docker, Git, Google Cloud Platform producten en ORM. Ervaring met deze tooling is een pré. Heb je daarnaast nog ervaring met programmeren in Microsoft Dynamics NAV (C/AL) en front-end ontwikkeling dan kan het zomaar zijn dat we je ook voor deze skills zullen raadplegen.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Je bent van nature flexibel en nieuwsgierig en kan goed omgaan met een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt. Je werkt graag zelfstandig en haalt voldoening uit het bouwen van innovatieve applicaties.
Je woont in de omgeving van Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Oss en Zaltbommel, Tiel.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.300 tot Euro 3.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Python Developer

Meer vacatures in de stad
Den Bosch

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.