Inloggen

Junior Technisch Tekenaar Bouw | Revit | 2.100 - 2.800

Organisatie

Wij bieden bedrijven ondersteuning bij het uitdenken van bouwconstructies aan gevels, denk aan geveldragers, borstweringsteunen, randbekistingen en ankerwerk. Wij verzorgen het ontwerp, de calculatie, de technische berekeningen, ruime technische ondersteuning, en de productie van deze producten.
Wij bieden je een uitdagende functie waar veel ruimte is voor jou, jouw ideeën en jouw ontwikkeling. Bij ons werk je in een informele en vernieuwende bedrijfscultuur.

Functie

Junior Technisch Tekenaar Bouw | Revit | 2.100 – 2.800

Voor de vacature als Junior Technisch Tekenaar Bouw Nunspeet Revit ga je het volgende doen:
In deze functie heb je het volgende brede en afwisselende takenpakket op het snijvlak van techniek en commercie: je bent verantwoordelijk voor het maken van offertes en/of adviezen voor constructieve marktconforme oplossingen voor onder andere lateien en geveldragers en het uitwerken hiervan na opdracht, je werkt in een team van Engineers die al werkzaam zijn bij de organisatie. Van deze collega’s leer je de producten, producteigenschappen, technische (on)mogelijkheden, werkwijzen en processen kennen, op basis van de door voornamelijk bouwbedrijven aangeleverde tekeningen werk je ontwerpen uit en maak je calculaties ten behoeve van opdrachten of offertes. Vanuit jouw expertise analyseer je bouwtekeningen, inventariseer je wensen, eisen en specificaties en doe je terugkoppeling over technische (on)mogelijkheden. Je introduceert creatieve, technisch en commercieel slimme en klantgerichte oplossingen voor de vraagstukken van klanten. Je legt vervolgens, samen met je commerciële collega, een offerte voorzien van een technisch voorontwerp en realistische kostencalculatie voor aan de klant, bij verkregen opdrachten zorg je ervoor dat alles tot in detail is uitgewerkt en gereed is voor productie. Gedurende dit proces heb je regelmatig contact met opdrachtgevers, constructeurs en leveranciers voor de perfecte afstemming van het project. Tevens zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken zoals specifieke wensen/eisen en levertijden duidelijk worden vastgelegd in de opdrachten en worden gecommuniceerd richting de productieafdeling.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Technisch Tekenaar Bouw, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde MBO+ opleiding bouwkunde (of HBO), enige werkervaring in de werkvoorbereiding of engineering van bouwgerelateerde producten is een pre
  • Bekend met AutoCAD en MS Office (Word, Excel), kennis van Revit 2018 is een pre. Het komende jaar wordt dit een vereiste. Wanneer deze kennis nog niet aanwezig is, verwachten wij dat je daar in werktijd een opleiding voor volgt
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste; Duitse en Engelse taal is een pre
  • Commerciële en communicatieve kwaliteiten en overtuigingskracht
  • Teamgeest met verantwoordelijkheidsgevoel voor het gezamenlijke eindresultaat
  • Initiatief nemend, meedenkend, accuraat en zelfstandig
  • Aanpakker, grote mate van zelfstandigheid en zelfsturend in samenspraak met de manager
  • Bereid tot flexibele werktijden en overuren
  • Je woont in de omgeving van Nunspeet, Zwolle, Lelystad, Deventer, Amersfoort en Apeldoorn

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.100 tot Euro 2.800 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Technisch Tekenaar Bouw

Meer vacatures in de stad
Nunspeet

Meer vacatures in Nunspeet

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.