Inloggen

Junior Web Ontwikkelaar .Net | Microsoft Stack | 2.000 - 3.000

Organisatie

Wij zijn een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen.
Bij ons werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed.

Functie

Junior Web Developer .Net| Delft | Microsoft Stack | 2.000 – 3.000 Voor de vacature als Junior Web Developer Delft Microsoft Stack ga je het volgende doen:
Jij werkt graag in kleine teams waar jouw inbreng telt. Je hebt plezier in het omzetten van wensen van de klant naar kwalitatieve en functionele websites en webapplicaties. Bij ons heb je gedurende de projectfase direct contact met de klant om samen tot het optimale resultaat te komen. Je werkt graag in teamverband, maar je kunt ook zelfstandig onze klanten verder helpen. Als junior web developer bij ons werk je mee aan veel verschillende projecten binnen het portfolio van het bedrijf. Jij neemt graag verantwoordelijkheid én wij bieden je de kans om je verder te ontwikkelen, uiteraard met de daarvoor benodigde ondersteuning. Als junior web developer zijn je werkdagen afwisselend. Je werkt op ons kantoor en in andere gevallen werk je, samen met collega’s, op locatie direct samen met de klant. Daarnaast hebben we regelmatig dagen waarop we met alle collega’s werken aan de ontwikkeling van bestaande of nieuwe producten.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Web Developer, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je hebt kennis van en het liefst ervaring met Microsoft stack: .NET, ASP.NET MVC, C#,
  • Je hebt kennis van Javascript (jQuery, Angular) en SQL
  • Je bent bekend met de belangrijkste toepassing van HTML en CSS
  • Je hebt gewerkt met Visual Studio, SQL Server Management Studio, IIS en Git
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Sorry, WR has only Dutch speaking jobs.
  • Je bent leergierig, accuraat en positief kritisch
  • Je bent communicatief vaardig en denkt graag mee over nieuwe oplossingen en producten.
Je woont in de omgeving van Delft, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Naaldwijk.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.000 tot Euro 3.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in Delft

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.