Inloggen

Lead Infra Locatieontwikkeling | Teamleider | 2.700 - 4.600

Organisatie

Wij zijn een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau voor omgevings- en veiligheidsvraagstukken met zelfstandige laboratoria.
Dagelijks werken wij met 400 professionals aan een gezonde werk-omgeving, duurzaam vastgoed en veilige gebieden. Dit doen we vanuit de disciplines: gebieden, gebouwen, infrastructuur, milieu, veiligheid en laboratoria.

Functie

Teamleider Infra Locatieontwikkeling | Teamleider | 2.700 – 4.600 | Teamleider Infra Locatieontwikkeling

Voor de vacature als Teamleider Infra Locatieontwikkeling Delft Teamleider ga je het volgende doen:
Als teamleider Infrastructuur ga je om 8 uur uit de startblokken. Het kantoor is goed te bereiken en parkeren is geen enkel probleem. Onder het genot van een kop koffie praat je met je projectleiders over de voortgang, kwaliteit en financiën van lopende projecten. Je hebt een goed overzicht van de huidige en toekomstige business. Daar waar knelpunten zijn, neem je samen met betrokkenen de juiste beslissingen. Je voert de regie en overziet alles wat er speelt. Je weet wat er in de markt en bij klanten leeft. Dit vormt de basis voor de afdelingsfocus. Jouw hart gaat sneller kloppen van het sturen en coachen van medewerkers. Je houdt verbinding met ieder individueel teamlid en helpt hen ontwikkelen op vakinhoudelijk gebied. Als het gaat om kwantiteit zorg je voor groei van je team. Samen met de operationeel directeur en de collega teamleiders ontwikkel je een strategie om dit te bewerkstelligen. Daarbij maak je gebruik van je netwerk bij klanten en de arbeidsmarkt in de regio.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Teamleider Infra Locatieontwikkeling, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Teamleider Infra Locatieontwikkeling Coördinator projecten, Projectleider, Hoofd projecten, Senior projectmanager, (aankomend) Projectleider, Projectleiders, Projektleider, Projectmanager, Projectcoördinator, Project coordinator, Project Manager, Projectleader.

Functie eisen

Je hebt een afgeronde hbo- of wo- opleiding civiele techniek aangevuld met relevante cursussen aantoonbare werkervaring in het vakgebied waarvan een aantal jaren als projectleider of projectmanager je hebt bij voorkeur een netwerk bij aannemers, ontwikkelaars, waterschappen, gemeenten en andere overheden Kennis van UAV-gc en RAW contracten.Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Je hebt bewezen dat je beschikt over basisvaardigheden als overtuigingskracht, enthousiasme, bevlogenheid en de wil om het team optimaal te laten presteren. Als teamleider draai je je hand er niet voor om adequaat op te treden bij knelpunten en ben je niet bang om op cruciale momenten je verantwoordelijkheid te nemen. Communicatief gezien ben je een kei. In projecten communiceer je duidelijk en vriendelijk zowel met de klant als met je projectteam. Ook de teamleden weten wat ze aan je hebben. Je coacht en begeleidt daar waar nodig. Daarnaast creëer je draagvlak ook als het gaat om beslissingen die niet voor iedereen even leuk zijn. Mensen typeren je in je rol als een flexibel, daadkrachtig en resultaatgericht persoon. Een generalist die omgevingsbewust is en inlevingsvermogen heeft. Je hebt een duidelijke visie op het speelveld waarin je actief bent en kunt dit overdragen op je teamleden.

Je woont in de omgeving van Delft, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Vlaardingen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 4.600 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectleider

Meer vacatures in de stad
Delft

Meer vacatures in Delft

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.