Inloggen

Lead Ontwikkelaar & Architect | .NET | 4.200 - 5.500

Organisatie

Wij leveren online marketing- en communicatieoplossingen en maatwerksoftware. Wij houden van een informele werksfeer met uitstekende teamspirit. Het verschil binnen de branche willen wij maken met winnende, innovatieve technologie en door een zeer betrokken, betrouwbare en klantgerichte ICT-partner te zijn voor onze klanten. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

Lead Developer & Architect | Breda | .NET | 4.200 – 5.500 Voor de vacature als Lead Developer & Architect Breda .NET ga je het volgende doen: Jij signaleert trends voor het ICT landschap en vertaalt deze in voorstellen voor weboplossingen. Als Lead Developer / Architect werk je aan innovatieve weboplossingen in een jong en flexibel team. Dit doe je voor een groot scala bedrijven. Je bent als Architect technisch eindverantwoordelijk voor een project. Je krijgt de vrijheid om met klanten te sparren over eisen en wensen en bepaalt de architectuur van de oplossing. Daarnaast doe je ook analyses bij klanten, waarbij je de huidige architectuur onder de loep neemt en hierover adviseert. Tijdens de realisatie ben je de meewerkend voorman en laat je zien dat je een echte teamspeler bent door met gemak te schakelen tussen operationele, coördinerende en adviserende taken. Je bent de (agile) coach en mentor (lijnmanager) van de developers in het team. Je doet dit vanuit een vast team. We streven ernaar om maximaal 2 a 3 dagen per week bij de klant op locatie te werken (met respect voor reistijden) en bij voorkeur 3 dagen per week op kantoor waarbij alle teams in ieder geval op vrijdag op kantoor zijn. Als Developer gebruik je voor jou bekende technieken als .Net, MVC, werkt met Visual Studio, SQL en natuurlijk ga je bij ons ook werken met verschillende CMS’en. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Lead Developer & Architect, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  • Ruime ervaring als .NET ontwikkelaar bij voorkeur aangevuld met aantoonbare werkervaring als lead developer en/of architect;
  • Kennis van de nieuwste .NET technieken, aangevuld met CMS kennis;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • In het bezit van je rijbewijs, of hiermee bezig.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Sorry, WR has only Dutch speaking jobs. We stimuleren jou om kennis te delen en creatief te denken. Ook waarderen we het als jij je mening geeft over onze oplossingen en komt met vernieuwende ideeën. Daarnaast verwachten we dat je een actieve en zichtbare bijdrage gaat leveren aan onze projecten op het gebied van kwaliteit en resultaat. Natuurlijk geven we jou graag de ruimte om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken binnen het vakgebied en moedigen we je graag aan jouw analytisch vermogen en resultaatgerichtheid in te zetten. Je woont in de omgeving van Breda, Oosterhout, Waalwijk, Tilburg, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Gorinchem en Roosendaal, Dordrecht.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 4.200 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature. Je wordt dan snel verder geïnformeerd.  

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Teamleider of Lead Developer

Meer vacatures in de stad
Breda

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.