Inloggen

Leider Productie Fustwasserij | MT | 2.500 - 4.000

Organisatie

Wij zijn een internationale verkooporganisatie van verse groente en fruit. Om verse groente en fruit bereikbaar te maken voor iedere consument werken we samen met iedere schakel in de keten. Met respect voor mens en natuur streven we naar een duurzame en sociaal verantwoorde teelt. Iedere schakel in de keten ontvangt een eerlijke prijs om de continuïteit te borgen. Zo zijn telers in staat te investeren in nieuwe mogelijkheden op het gebied van teelt, duurzaamheid en kwaliteit. Op ons beurt investeren wij in technologie, kennis en samenwerking in de keten. Door te investeren blijven we in staat iedere dag te voldoen aan de vraag van onze klanten en omgeving.
Wij zijn een dynamisch commercieel bedrijf. Wij bieden uitdagende en afwisselende werkzaamheden in een prettige en collegiale werkomgeving.

Functie

Leider Productie Fustwasserij | MT | 2.500 – 4.000 | Manager Productie Fustwasserij

Voor de vacature als Leider Productie Fustwasserij Barendrecht MT ga je het volgende doen:
Wij leveren jaarrond een compleet en dagvers assortiment groente en fruit aan internationale supermarktketens, groothandelaren, cateraars en de verwerkende industrie. De groente, fruit en paddenstoelen van ons worden vervoerd in dozen en kratten, het zogenaamde fust. De kunststof kratten kunnen worden hergebruikt en daarom geretourneerd. De fustafdeling sorteert en wast dit door middel van een zeer moderne volautomatische installatie, zodat het opnieuw in omloop gebracht kan worden. De functie In deze rol ben je lid van het MT en ben je verantwoordelijk om op een kwalitatieve en optimale wijze de productie van de fustwasserijen te laten verlopen conform de planning en de flexibele behoefte van de klant. De belangrijkste verantwoordelijkheden zijn: Een visie ontwikkelen op het productieproces en voorstellen formuleren om structurele, technische en operationele verbetering aan te brengen; Het sturen op kwaliteit, veiligheid en hygiëne en toezien op de naleving van de geldende richtlijnen; Het direct leidinggeven en begeleiden van de Teamleider Technische Dienst en Meewerkend Voormannen en het indirect leidinggeven en begeleiden van de Operators, Productiemedewerkers, Logistieke Medewerkers en Monteurs; Draagt de verantwoordelijkheid voor het behalen van de overeengekomen KPI’s; Zorgt voor een correcte rapportering van de productiecijfers.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Leider Productie Fustwasserij, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Manager Productie Fustwasserij “Teamleider Productie, Meewerkend Voorman, Teamleider Productiemedewerkers, Teammanager Operators “.

Functie eisen

Een afgeronde HBO opleiding; Minimaal 3-5 jaar werkervaring in de voedingsmiddelensector, waarvan minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring; Kennis van MS Office (Excel), procesautomatisatie en productiemachines; Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht en stressbestendig; Mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Je beschikt over een helicopterview in verband met de complexiteit en grootte van het productieproces.
Daarnaast is plannen en organiseren datgene waar je hart sneller van gaat kloppen.
Je woont in de omgeving van Barendrecht, Rotterdam, Ridderkerk, Dordrecht en Spijkenisse.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.500 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Voorman Productie

Meer vacatures in de stad
Barendrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.