Inloggen

Leidinggevende Klimaattechniek | HIT | 3.700 - 5.300

Organisatie

Wij adviseren en ontwerpen technische installaties, als het gaat om Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Meet- en Regeltechniek. Aangevuld met expertise op het gebied van brandveiligheid, onderhoud en duurzame ontwikkeling.
Je werkt bij ons met prima vakmensen, met veel ervaring in huis op gebied van installatietechniek en werktuigbouwkunde. Bij ons wordt veel kennis uitgewisseld binnen de projecten.

Functie

Leidinggevende Duurzame Energie | HIT | 3.700 – 5.300

Voor de vacature als Leidinggevende Duurzame Energie Groningen HIT ga je het volgende doen:
Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het tot stand brengen van het ontwerp en de uitvoeringsbegeleiding van de meest uiteenlopende projecten, zowel nieuwbouw als renovatie, in onder andere de marktsegmenten utiliteit, gezondheidszorg en onderwijs. Je geeft leiding aan een intern projectteam en motiveert jouw collega’s tot het leveren van prestaties van hoog kwaliteitsniveau. Hiervoor maak je gebruik van jouw kennis en ervaring op het gebied van klimaattechniek, sanitair en duurzame energietechnieken. Door jou blijven projecten binnen budget en planning en je levert een bijdrage aan het verduurzamen van onze samenleving. Je neemt actief deel aan het ontwerpteam en hebt daarvoor veel contacten met opdrachtgevers en overige projectteampartners zoals architecten en constructeurs. Je kunt een interessante en uitdagende baan verwachten met veel groeimogelijkheden en een aantrekkelijk loopbaanperspectief.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Leidinggevende Duurzame Energie, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

De benodigde kennis en vaardigheden die wij in een kandidaat zoeken zijn: • Relevante TU/HBO opleiding, aangevuld met technische vervolgopleidingen bij voorkeur HIT • Ervaring (2 tot 4 jaar) met ontwerp op projectleidersniveau • Kennis van meet & regeltechniek • Ervaring in de utiliteitsbouw • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift .
• Initiatiefrijk, flexibel, resultaat- en klantgericht • Commercieel en communicatief vaardig.
Je woont in de omgeving van Groningen, Veendam, Delfzijl, Assen en Winsum.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.700 tot Euro 5.300 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectleider Installatie W

Meer vacatures in de stad
Groningen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.