Inloggen

Leidinggevende Openbaar Groen | Buitenruimte | 3.400 - 5.000

Organisatie

Ons bedrijf is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van groene buitenruimte. Wij doen interessante projecten op gebied van openbaar groen.
Wij zijn een bedrijf met een open cultuur. Onze medewerkers voelen zich betrokken en behandelen elkaar met respect. Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veilige werkomgeving aan.

Functie

Leidinggevende Openbaar Groen | Buitenruimte | 3.400 – 5.000

Voor de vacature als Leidinggevende Openbaar Groen Harderwijk Buitenruimte ga je het volgende doen:
Als projectleider bouw je aan de kwaliteit, het rendement en de continuïteit van bestaande en nieuwe projecten. Je draagt zorg voor een effectieve inzet van mensen en materieel om de projecten op succesvolle wijze uit te voeren en verliest daarbij niet de kwaliteits- en veiligheidseisen uit het oog. Je valt direct onder de regiomanager. De projectleider geeft leiding aan een uitvoerder en meerdere voormannen. Daaronder vallen de waardevolle uitvoerende medewerkers die de projecten uitvoeren. We zijn om zoek naar een projectleider voor het grootschalig groen. Jouw opdrachtgevers zullen met name gemeentes en overige overheids- en semi-overheidsinstellingen zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel klanten en medewerkers. Daarnaast help je mee aan het werven van nieuwe projecten, onder andere door het meedenken in een tenderteam over de aanbestedingen. Je coacht de uitvoerende medewerkers en levert een actieve bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Leidinggevende Openbaar Groen, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: “Projectleider Infra, Projectmanager Wegenbouw, Projectleider GWW, Projectleider Civiele werken”.

Functie eisen

De projectleider die wij zoeken: heeft een resultaatgerichte en commerciële instelling; heeft een afgeronde HBO opleiding en HBO denk- en werkniveau; heeft enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in het groen; is klantgericht, ondernemend, stressbestendig en een sterke organisator; heeft gedegen kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals RAW, UAV-gc en andere contractvormen; is vaardig met geautomatiseerde systemen en gangbare softwarepakketten (MS Office).
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Een doortastende enthousiaste kandidaat. Je bent sterk in communicatie met opdrachtgever, onderaannemers en medewerkers en neemt hier indien nodig zelf initiatief. Je bent goed in plannen, organiseren en begeleiden van een breed scala aan projecten. Je weet de opdracht duidelijk te vertalen naar de mensen in de uitvoering. Je geeft mensen verantwoordelijkheid waar gewenst en nodig. Je weet mensen op de juiste wijze te motiveren. Je bent proactief in het onderhouden en uitbreiden van je netwerken. Je bent actief bezig om goed op de hoogte te blijven van planvorming en ontwikkelingen in regio waarin je werkt. Je denkt mee over planningen, werkprocessen en verbeteringen in de projectuitvoering. Tot slot ben je zowel resultaat als oplossingsgericht.
Je woont in de omgeving van Harderwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Lelystad en Almere, Zwolle.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.400 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in Harderwijk

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.