Inloggen

Machinebouw C++ Embedded Software Ontwikkelaar | HBO | 2.800 - 4.500

Organisatie

Wij zijn wereldwijd marktleider als OEM-leverancier van high-tech machinebesturingen en bijbehorende software voor de plaatverwerkende industrie. In verschillende vakgebieden wordt er, met behulp van nieuwe technologieën, gewerkt aan innovatieve, kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij de vraag van de klant voorop staat.
Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Wij staan open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang en van een vaste werkkring waar je jaren werkt aan dezelfde krachtige software, dan zit je bij ons helemaal goed. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

Machinebouw C++ Embedded Software Ontwikkelaar | HBO | 2.800 – 4.500 | Software Ontwikkelaar

Voor de vacature als Machinebouw C++ Embedded Software Ontwikkelaar Eindhoven HBO ga je het volgende doen:
Als Ontwikkelaar ben je voor ons een belangrijke pijler binnen de afdeling Ontwikkeling. In teamverband wordt fulltime op projectmatige wijze gewerkt aan de realisatie van hoogwaardige besturings– en applicatiesoftware en de bijbehorende hardware. De Ontwikkelaars werken samen binnen de diverse project- teams, waarbij hard- en software specialisten de handen ineenslaan. Onze activiteiten staan in het teken van het adequaat invullen van klantvragen, waarbij consistentie van de software besturing en kwaliteit van ons eindproduct voorop gaan. Het accent ligt altijd op het maken van vertaalslagen van klantwensen naar concrete besturingsoplossingen. Overleg, communicatie, delen van kennis en inzicht en het streven naar kwalitatief hoogwaardige oplossingen zijn daarbij leidend. Zelfstandig werken binnen het team is kenmerkend voor onze organisatie. Besef voor kwaliteit in het specifieke werk en de te ontwikkelen eindproducten is evident voor deze functie.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Machinebouw C++ Embedded Software Ontwikkelaar, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Software Ontwikkelaar Embedded, Microcontroller, Software Embedded Developer, Embedded Developer, C++ Developer, C++ Software Engineer, C++ Programmeur, C++ Software Ontwikkelaar.

Functie eisen

  • HBO/TU-niveau aangevuld met brede en meerdere jaren werkervaring binnen een technisch georiënteerde ontwikkelafdeling in de Business to Business
  • Ruime ervaring in het ontwikkelen van technische software
  • Zeer bekwaam in het programmeren in C/C++
  • Sterk ontwikkeld gevoel voor kwaliteit in het werk en de te ontwikkelen producten
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt
  • Gedreven teamleden en zelfstandig werkend binnen de eigen functie met eveneens een sterk analytisch en probleemoplossend denkvermogen
  • Je woont in de omgeving van Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Helmond en Veghel

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
C++ Software Engineer embedded

Meer vacatures in de stad
Eindhoven

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.