Inloggen

Medior Fiscalist Belastingadviseur | HBO | 3.500 - 4.100

Organisatie


Voor MKB bedrijven bieden wij een complete dienstverlening op het gebied van het inzichtelijk maken van de financiële cijfers bij deze bedrijven. Tevens kunnen ze een vergelijking maken met branchegenoten. Wij adviseren deze ondernemers en reiken hen op maat software tools aan om hen in staat te stellen beter op resultaat te sturen.
Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie


Voor de vacature als Medior Fiscalist Belastingadviseur Houten HBO ga je het volgende doen:
Jouw doel is het samen met (food) retailers realiseren van hun ambities door hen te adviseren in de fiscale vraagstukken binnen hun onderneming. Als medior fiscalist ben jij een belangrijke sparringpartner voor klanten en collega’s. Je adviseert samen met de senior fiscalisten, klanten in de (food)retail over fiscale vraagstukken die spelen binnen de onderneming of bij de ondernemer zelf. Je bent werkzaam op de volledige breedte van het vakgebied. Het fiscale team is een klein team waar samenwerking voorop staat waardoor je ook snel slagen zult maken in de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. Wat doe je als medior fiscalist? – Fiscale vragen beantwoorden en advies geven over: – Bedrijfsoverdrachten extern en binnen de familie; – Investerings- en financieringsvraagstukken; – Rechtsvormwijzigingen. – Aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting; – Bezwaar- en beroepsprocedures voeren; – Klantcontact met ondernemers; – Contact met andere organisaties zoals franchiseorganisaties en de Belastingdienst. – Als medior fiscalist werk je op de afdeling Fiscaal met nog 4 collega’s. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling bedrijfseconomisch advies.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Medior Fiscalist Belastingadviseur, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Medior Fiscalist belastingconsulent,belastingadviseur.

Functie eisen

– Een HBO-opleiding of studie op universitair niveau (Fiscaal Recht / Fiscale Economie); – Minimaal 3 jaar werkervaring in een fiscaal-juridische werkomgeving; – Lid van het Register Belastingadviseurs of studerend daarvoor;.
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
– Jij bent enthousiast over je vakgebied en je weet dit op een toegankelijke manier bij de klant te brengen, waarbij de belangen van de klant voorop staan.
Je woont in de omgeving van Houten, Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Amersfoort.

Aanbod


We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 4.100 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen


Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie


Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Belastingadviseur

Meer vacatures in de stad
Houten

Meer vacatures in Houten

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.