Inloggen

Medior Java Ontwikkelaar | Maven | 3.000 - 4.400

Organisatie

Wij zijn een specialist in het leveren van gegevens en informatie over online bezoekers en klanten door monitoring. Onze klanten hebben door onze software beter inzicht in het gedrag en de wensen van de individuele online bezoeker. Wij leveren de software en doen het systeem- en applicatiebeheer. Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

Medior Java Developer | Houten | Maven | 3.000 – 4.400 Voor de vacature als Medior Java Developer Houten Maven ga je het volgende doen: Als Java Developer bij ons werk je in een kleinschalig en gedreven team aan het ontwerp, de implementatie en uitrol van nieuwe features en toepassingen, die het gebruik van data, en inzichten in het online bezoekersgedrag door onze klanten, mogelijk maken. Je werkzaamheden zullen variëren van het bouwen van backend dataprocessing applicaties, koppelingen met REST API’s van externe partijen voor ons Data Management Platform, tot het productiewaardig implementeren van machine learning algoritmen, ontwikkeld en uitgewerkt door onze Data Scientists. Je bent in staat zelfstandig hoogwaardige code te schrijven, waarvan goede documentatie en tests vast onderdeel zijn. Je zult veel vrijheid genieten in het uitvoeren van je werk en de keuzes die wij maken in de verdere ontwikkeling van onze toepassingen. Het vergaren en delen van kennis doe je daarnaast met plezier. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Medior Java Developer, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar ervaring als Java developer
  • Affiniteit met het werken met (grote hoeveelheden) data
  • Kennis van Git (Bitbucket), JUnit en Maven Bekend met het werken volgens de Scrum en Agile-methodiek
  • Kennis van het Hadoop ecosysteem (Cloudera Hadoop, Apache Impala, Apache Kudu) of vergelijkbare systemen is een pre
  • Goede kennis in woord en geschrift van de Engelse taal is een pre.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Sorry, WR has only Dutch speaking jobs.
  • Analytisch.
  • Je woont in de omgeving van Houten, Utrecht, Hilversum, Wijk bij Duurstede, Gouda, Woerden, Amersfoort, Nieuwegein en Culemborg, Vianen, Veenendaal.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 4.400 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button. Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature. Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Java.Developer

Meer vacatures in de stad
Houten

Meer vacatures in Houten

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.