Inloggen

Metrologie Instrumenten Systeem Ontwerper | WO | 3.600 - 5.700

Organisatie

We ontwikkelen, verkopen en onderhouden geavanceerde metrologie machines, waarmee chipmakers de functionaliteit van hun microchips kunnen verhogen. Dit leidt tot kleinere, krachtigere consumentenelektronica.
We hebben een toegewijd team in het ontwikkelen en leveren van deze geavanceerde metrologie systemen aan onze klanten. Je werkt met de allernieuwste technologieën. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

Metrologie Instrumenten Systeem Ontwerper | WO | 3.600 – 5.700 | Mechatronics Systems Engineer Metrology Equipment

Voor de vacature als Metrologie Instrumenten Systeem Ontwerper Rotterdam WO ga je het volgende doen:
Als Systems Engineer ben je betrokken bij het afleiden van eisen, het ontwikkelen van concepten, opties analyseren, beslissingen nemen, systeemfunctionaliteit documenteren en plannen, superviseren en het uitvoeren van tests om de prestaties te verifiëren. Je bent verantwoordelijk voor de specificaties van de machine definitie op basis van eisen van de klant. Je zult eisen en ontwerpen van een lager niveau afleiden voor elke modules / elementen en testcampagnes voor het testen van de metrologiesystemen en de subsystemen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de supply chain voor de submodules. Je zult vertrouwd worden adviseer ontwerpwijzigingen of substitutie van materialen, indien van toepassing. Je adviseert ook gebruikers van passende acties om storingen te corrigeren en kan wijzigingen in gebruikersprocedures aanbevelen. Als Systems Engineer ben je in nauw contact met de klant. Je zult antwoorden vragen en help hen op een professionele manier. Om dit uit te blinken, moet je dat ook zijn klantgericht en hebben uitstekende probleemanalysevaardigheden. Je overredingskracht is sterk, je toont goede communicatieve vaardigheden en je hebt natuurlijke leiderschapskwaliteiten. In deze rol reis je ongeveer 10 procent van je tijd. U rapporteert rechtstreeks aan de CTO.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Metrologie Instrumenten Systeem Ontwerper, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Mechatronics Systems Engineer Metrology Equipment “Mechanical, wtb, Design, Ontwerp, CAD, Ontwerper, Designer, Industrieel Productontwerp, IPO, Teamlead, Teamleider, Manager engineering, Calculator, Calculator werktuigbouw, Calculator electro, Calculator electronica, Calculator aparatenbouw, Kostprijscalculator, Mechanical Engineer, Werktuigbouwkundige, Werktuigbouwkundig Constructeur, Constructeur WTB, Technische Tekenaar, 3D Tekenaar, CAD Designer, CAD Engineer, Werkvoorbereider, Werkvoorbereider WTB, Werkvoorbereider Werktuigbouw, Projectmanager WTB, Project Engineer Mechanical, Product Engineer, Productontwikkelaar, Industrieel Product Engineer, Engineer Machinebouw, Machinebouwer, Apparatenbouwer, IPO, Control Engineer, Equipment Engineer, Tooling Engineer”.

Functie eisen

De System Engineer die we zoeken heeft idealiter minstens 5 jaar ervaring als System Engineer in de gebied van mechatronica-systeemontwikkeling in een werkomgeving die, in termen van complexiteit, komt overeen met die van ons bedrijf. Ervaring op het gebied van halfgeleiderapparatuur is vereist. Verder moet je jezelf herkennen in het profiel zoals hieronder beschreven.

Jij hebt:

 • Een master in werktuigbouwkunde, mechatronica, natuurkunde of elektrotechniek met een nadruk op mechatronische systemen (bij voorkeur) / mechanica / kinematica / dynamica / opto-mechanica vereist of gelijkwaardige ervaring.
 • Een diploma in Natuurkunde, Wiskunde of andere relevante disciplines heeft de voorkeur; Senior Systems Engineer Metrology Equipment
 • Ervaring met het analyseren van toepasbaarheid, nauwkeurigheid en naleving van ontwerpspecificaties.
 • Gegenereerde modellen of simulaties om de verwachte prestaties van de mechatronica te analyseren, en leiden van een multidisciplinair team tot een optimale oplossing
 • Opgestelde schriftelijke technische rapporten op onafhankelijke basis
 • Ervaring met systeemontwerp en -analyse
 • Directe ervaring in het ontwerpen en testen van mechatronische systemen bij voorkeur op het gebied van metrologie systemen voor de halfgeleiderindustrie
 • Ervaring met werken in een multidisciplinaire engineeringomgeving, met leveranciers en codeverkopers, om te zorgen voor een tijdige realisatie van concurrerende, uiterst nauwkeurige, complexe componenten en samenstellingen
 • Ervaring in de volgende gebieden is vereist: sub-nanometer motion stage ontwerp / tuning voor gesloten lus servobesturing, actuatorontwerp / -keuze, kinematica, dynamiek, MATLAB / Simulink
 • Ervaring in de volgende gebieden is een plus: CAD, thermische analyse, opto-mechanische montage, kleefstoffen, materialen, FEA of andere modelleertools;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Je bent een bewezen “teamspeler” met sterke interpersoonlijke vaardigheden en een kwaliteitsoriëntatie
 • Snel technische kennis kunnen opdoen uit documentatie en training op de werkplek, en dat zijn in staat om technische problemen grondig te onderzoeken (analytisch en hands-on in een lab of cleanroom milieu)
 • Bereid zijn om de prestaties van de geïntegreerde systemen te bezitten en de gehele levenscyclus van het product te ondersteunen (ontwikkeling door ondersteunende engineering)
 • Sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden en de motivatie om resultaten op tijd te bereiken
 • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam, Den Haag, Gouda, Spijkenisse en Leiden, Breda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.600 tot Euro 5.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Mechanical Systems Architect

Meer vacatures in de stad
Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.