Inloggen

Metrologie Projectleider High Tech | WO | 3.500 - 5.500

Organisatie

We ontwikkelen, verkopen en onderhouden geavanceerde metrologie machines, waarmee chipmakers de functionaliteit van hun microchips kunnen verhogen. Dit leidt tot kleinere, krachtigere consumentenelektronica.
We hebben een toegewijd team in het ontwikkelen en leveren van deze geavanceerde metrologie systemen aan onze klanten. Je werkt met de allernieuwste technologieën. Wij zijn een veelzijdige organisatie. Je werkt voor onze eigen IT organisatie. We werken met moderne technologie en staan open voor innovatie.

Functie

Metrologie Projectleider High Tech | WO | 3.500 – 5.500 | Project Manager

Voor de vacature als Metrologie Project Manager High Tech Rotterdam WO ga je het volgende doen:
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer van projecten in het onderzoek en de ontwikkeling van metrologiesystemen van de volgende generatie. – Je bent verantwoordelijk voor het leveren van de projectresultaten binnen tijd, budget en kwaliteit door de technische en financiële aspecten van het project te beheren. – Je bent ook verantwoordelijk, in samenwerking met en in hulp aan je collega’s, voor het beheren van de supply chain (requirements & deliverable) voor bepaalde submodules. – Je zult problemen en escalaties met product-R & D, systemen en hulpmiddelen en toeleveringsketen beheren. – Je zorgt voor voldoende personeel en productieve werkomstandigheden binnen het projectteam en je controleert alle escalaties voor juiste prioriteit, respons, personeel en follow-up. – Je benoemt werklast, stelt prioriteiten, lost problemen op en zorgt voor tijdige en correcte leveringen die voldoen aan de planning. – Je beheert en bezit interne en klantprestatie statistieken. Als Project Manager heb je contact met de klant. Je zult vragen beantwoorden en helpen op een professionele manier. Om hierin uit te blinken, moet je klantgericht zijn en moet je beschikken over uitstekende probleemanalyse vaardigheden. Je overtuigingskracht is sterk, je toont je goede communicatieve vaardigheden en je beschikt over natuurlijke leiderschapskwaliteiten. In deze rol reis je ongeveer 25 procent van je tijd. U zult rapporteren aan de CTO.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Metrologie Project Manager High Tech, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Project Manager wtb, ontwerpen, ontwerp, werktuigbouwkunde, werktuigbouwkundige, werktuigbouw, Engineering, Maakindustrie, Project Engineer, werktuigbouw, Mechanical, wtb, Design, Ontwerp, CAD, Ontwerper, Designer, Industrieel Productontwerp, IPO, Teamlead, Teamleider, Manager engineering, Calculator, Calculator werktuigbouw, Calculator electro, Calculator electronica, Calculator aparatenbouw, Kostprijscalculator, Mechanical Engineer, Werktuigbouwkundige, Werktuigbouwkundig Constructeur, Constructeur WTB, Technische Tekenaar, 3D Tekenaar, CAD Designer, CAD Engineer, Werkvoorbereider, Werkvoorbereider WTB, Werkvoorbereider Werktuigbouw, Projectmanager WTB, Project Engineer Mechanical, Product Engineer, Productontwikkelaar, Industrieel Product Engineer, Engineer Machinebouw, Machinebouwer, Apparatenbouwer, IPO, Control Engineer, Equipment Engineer, Tooling Engineer.

Functie eisen

 • De Project Manager die we zoeken heeft minstens 5 jaar ervaring in de hightech / nanotechnologie / halfgeleiderindustrie.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in product- en projectmanagement met werken en kennis in metrologie, bij voorkeur in de halfgeleiderindustrie.
 • Een master in werktuigbouwkunde, mechatronica, natuurkunde of elektrotechniek met een nadruk op mechatronische systemen (voorkeur)
 • Project Management vaardigheden
 • Ervaring met het analyseren van toepasbaarheid, nauwkeurigheid en naleving van ontwerpspecificaties;
 • Ervaring als projectingenieur in een hightech omgeving met weinig volume (bijvoorbeeld Supply Chain Engineering, Production Engineering);
 • Ervaring als een teamleider, projectleider of groepleider;
 • Ervaring met op consortium gebaseerde R & D-projecten;
 • Opgemaakte schriftelijke technische en financiële rapporten op onafhankelijke basis;
 • Directe ervaring met het leveren van systemen en producten aan klanten;
 • Ervaring met werken in een multidisciplinaire engineeringomgeving, met leveranciers en codeverkopers, om te zorgen voor tijdige realisatie van concurrerende, uiterst nauwkeurige, complexe componenten en samenstellingen;
 • De mogelijkheid om snel technische kennis te vergaren uit documentatie en on-the-job training en in staat zijn om technische problemen grondig te onderzoeken (analytisch en handson in een lab of cleanroomomgeving);
 • Sterke schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden en een engagement om resultaten op tijd te bereiken;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal, zowel schriftelijk als gesproken.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • U bent klantgericht en beschikt over uitstekende probleemanalysevaardigheden;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Het karakter een “teamspeler” te zijn met sterke interpersoonlijke vaardigheden en een kwaliteitsgerichtheid;.
 • Je woont in de omgeving van Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Dordrecht, Breda en Gouda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 5.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Project Engineer Mechanical wtb

Meer vacatures in de stad
Rotterdam

Meer vacatures in Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.