Inloggen

Montage Monteur Bouw | Constructies | 2.000 - 3.600

Organisatie

Ons bedrijf is een combinatie tussen een technisch ontwerpbureau en een productiebedrijf en functioneert daarbij als een zeer gespecialiseerde (onder)aannemer. De organisatie is in deze samenstelling uniek in Nederland. Projecten worden van ontwerp tot realisatie in eigen beheer uitgevoerd.

Als groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar talentvolle, ambitieuze medewerkers (met en zonder werkervaring) die deel willen nemen aan onze missie van het realiseren van uitdagende architectuur over de hele wereld. Wij zoeken resultaatgerichte teamspelers die onze projecten tot een succes weten te maken.Als je nog niet zoveel ervaring hebt, wees gerust, de eerste periode word je intensief begeleid zodat je jezelf goed kan ontwikkelen en ervaring kunt opdoen. Bij ons bedrijf vinden we het belangrijk dat wij onze mensen blijven uitdagen en samen doelen bereiken. Zo zijn er talloze doorgroeimogelijkheden naar senior rollen of andere rollen vanwege het multidisciplinaire karakter van ons bedrijf. Het hangt er helemaal van af welke ambities en talenten jij hebt en hoe wij jou het beste in je kracht kunnen zetten.

Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie

Montage Monteur Bouw | Constructies | 2.000 – 3.600 | Montage Monteur Bouw

Voor de vacature als Montage Monteur Bouw Delft Constructies ga je het volgende doen:

Als montage medewerker ben je verantwoordelijk voor het plaatsen, assembleren en monteren van onze projecten op de bouwlocatie. Deze locatie kan in Nederland of in het buitenland zijn. Spreekt dit je aan? Reageer dan nu! Wat je doet Je weet op de juiste wijze en bouwvolgorde constructies te monteren en glas te plaatsen. Als montage medewerker werk je nauw samen met de uitvoerder. De uitvoerder is diegene die verantwoordelijk is voor de werkverdeling en hij houdt de planning in de gaten. Kleine voorkomende zaken weet je zelfstandig op te lossen. Het leveren van kwaliteit staat bij jou voorop.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Montage Monteur Bouw, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.


WR.nl voor meer vacatures: Montage Monteur Bouw

Functie eisen

  • Je hebt vmbo of gelijkwaardig niveau.
  • Het toepassen en omgaan met veiligheidsvoorschriften is voor jou geen probleem.
  • Gezien de aard van de functie heb je wellicht ervaring in de jachtbouw of heb je in de kwalitatief hoogwaardige gevelbouw gewerkt.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je werkt geordend en zeer secuur.
  • Je hebt een uitstekend gevoel voor maatprecisie en oog voor een goede afwerking.
  • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit maar je bent wel een teamspeler!
  • Je woont in de omgeving van Delft, Rotterdam , Den Haag, Leiden en Dordrecht.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.000 tot Euro 3.600 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Assemblage Monteur

Meer vacatures in de stad
Delft

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.