Inloggen

Monteur Interieurbouw | Montage | 1.800 - 2.700

Organisatie

Wij zijn specialist in de afbouw en inrichting van Retailformules. Wij leveren een totaalpakket van ontwerp tot realisatie voor zowel de food als non food sector. De verschillende disciplines in het bedrijf weerspiegelen de integrale aanpak van de projecten. Elke afdeling levert een specialistische bijdrage aan een uniek project.
Wij hebben een zeer collegiale en gedreven werkomgeving waarin er veel ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en groei is. Wij bieden een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Functie

Monteur Interieurbouw | Tholen | Montage | 1.800 – 2.700

Voor de vacature als Monteur Interieurbouw Tholen Montage ga je het volgende doen:
Onze montage buitendienst is het visitekaartje van ons bedrijf. Als Montagemedewerker Buitendienst installeert u in teamverband onze winkelinterieurs (meubilair, metalen stellingen en overig interieur) naar tevredenheid van de klant, op nationale en internationale (Europa) locaties bij de klant. U werkt functioneel onder leiding van de Meewerkend Voorman Montage Buitendienst en valt hiërarchisch onder de manager Planning, Montage & Services. In deze voltijd functie zijn, door het (inter)nationale karakter van de functie, overuren en hotelovernachtingen geen uitzondering. Verantwoordelijkheden De Montagemedewerker Buitendienst heeft de volgende verantwoordelijkheden: – Montage van winkelinterieur conform planning. – Afstemmen verbeterpunten met Meewerkend Voorman Montage Buitendienst.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Monteur Interieurbouw, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures:

“Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.


Functie eisen

– een technische opleiding op MBO-niveau. – werkervaring in een vergelijkbare omgeving. – twee rechterhanden. – kennis van gereedschappen en materialen. – rijbewijs B.
– het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
– een positieve, representatieve en oplossingsgerichte werkhouding. – een flexibele houding en géén 9 tot 5 mentaliteit.
Je woont in de omgeving van Tholen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goes en Zierikzee.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 1.800 tot Euro 2.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Monteur Afbouw

Meer vacatures in de stad
Tholen

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.