Inloggen

Monteur Leidinggevend Koeltorens | Service | 2.700 - 3.700

Organisatie

Wij ontwerpen, produceren, installeren en onderhouden koeltorens. Wij kenmerken ons door ons vernieuwende karakter, kwaliteit en wereldwijde verkoopnetwerk.

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een uitdagende dynamische omgeving. Een grote verscheidenheid aan werkzaamheden en een goede marktconforme salariëring met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Functie

Monteur Leidinggevend Koeltorens | Service | 2.700 – 3.700 | Servicemonteur Supervisor

Voor de vacature als Monteur Leidinggevend Koeltorens Doetinchem Service ga je het volgende doen:

In de functie van servicemonteur / supervisor ben je betrokken bij het aansturen en uitvoeren van servicewerkzaamheden aan koeltorens en inspecties van koeltorens bij onze klanten. Tevens ben je als supervisor betrokken bij het op locatie opbouwen, testen en in bedrijf nemen van onze koeltorens. Je werkzaamheden als servicemonteur / supervisor bestaan voornamelijk uit:

  • het geven van de dagelijkse leiding bij het uitvoeren van servicewerkzaamheden, het uitvoeren van inspecties en de opbouw van onze koeltorens;
  • het zelfstandig uitvoeren van servicewerkzaamheden en inspecties;
  • het signaleren, inschatten en duidelijk intern communiceren van aanvullend uit te voeren werkzaamheden;
  • het zelfstandig opbouwen, opleveren, en in bedrijf nemen van onze koeltorens. op locatie optreden als VGM functionaris;
  • het beheren van de locatie en het gebruikte materieel;
  • uitvoeren van risico analyse voor aanvang van de werkzaamheden;
  • uitvoeren van werkplekinspecties;
  • toezien op het juiste gebruik van de persoonlijke beschermingsmiddelen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Monteur Leidinggevend Koeltorens, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Servicemonteur Supervisor “Monteur, Service Monteur, Field Service Engineer, Service Engineer”.

Functie eisen

We zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven starter die van aanpakken weet en een technische opleiding op MBO-niveau heeft afgerond. Als starter krijg je binnen deze functie alle mogelijkheden om je het vak eigen te maken en jezelf verder te ontwikkelen. Je vind het leuk om in weer en wind buiten te werken en je bent inventief. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en je deinst er niet voor terug om, na een gedegen inwerkperiode, een groepje mensen aan te sturen op de werklocatie. Daarnaast ben je bereid om in voorkomende gevallen voor een aaneengesloten periode, in uitzonderlijke gevallen maximaal veertien dagen, in de buurt van de locatie waar de werkzaamheden worden verricht te verblijven. Dit kan ook in het buitenland zijn. Je bent dan ook in het bezit van VCA-basis / VCA VOL en een diploma elektrisch schakelen, aanslaan van lasten en heftruckcertificaat is een pre. Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt. Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B en E.

Onze nieuwe collega moet punctueel zijn, afspraken nakomen, representatief zijn, geen acht tot vijf mentaliteit hebben en goed kunnen communiceren met collega’s en klanten, waarbij goede beheersing van de Duitse en Engelse taal in woord een pre is. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en veiligheid en verwachten dan ook dat onze nieuwe collega dit hoog in het vaandel heeft staan en hier naar handelt.

Je woont in de omgeving van Doetinchem, Arnhem, Zutphen, Winterswijk en Apeldoorn.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.700 tot Euro 3.700 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Monteur Leidinggevend

Meer vacatures in de stad
Doetinchem

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.