Inloggen

Monteur Werktuigbouwkundige | Hydrauliek | 2.500 - 3.400

Organisatie

Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.
Wij zijn een van de leiders op het gebied van innovatieve transport oplossingen. Wij zijn toegewijd aan het produceren van onderdelen van de beste kwaliteit voor transport oplossingen. Onze producten worden wereldwijd gebruik in veel verschillende sectoren.

Functie

Werktuigbouwkundige | Bergschenhoek | Hydrauliek | 2.500 – 3.400

Voor de vacature als Werktuigbouwkundige Bergschenhoek Hydrauliek ga je het volgende doen:
Wij zijn op zoek naar een Test Engineer om de innovaties, nieuwe ontwerpen en productverbeteringen voor onze containeroverslagactiviteiten te valideren. Met jouw praktische kennis en ervaring draag je sterk bij aan de verbeteringen van onze producten. Als Test Engineer voer je de testen uit in nauwe samenwerking met de engineers en op basis van testplannen. Jij bent volledig verantwoordelijk voor de testafdeling. Je zorgt voor een goede rapportage, veiligheid op de afdeling en onderhoud van de apparatuur. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het, in samenwerking met de product engineers, uitvoeren van een groot aantal verschillende tests om nieuwe ontwerpen en ontwerpverbeteringen te valideren Opzetten, monitoren en uitvoeren van de testen op basis van testplannen Het vastleggen van testresultaten Zorg dragen dat de testprocedures in overeenstemming zijn met eventuele vereiste branchespecifieke normen Het beheren van testbanken en werkplaatsmaterialen
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Werktuigbouwkundige, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: wtb,werktuigbouwkunde,werktuigbouwkundigen,werktuigkundigen, werktuigkundige,uitvoerend werktuigbouwkundige, hoofdwerktuigkundigen,medewerker werktuigkunde,mechanical, mechanical engineer, mechanical engineering, werktuigbouw, Productontwikkeling, Voertuig, Prototype, 3D CAD, Product engineer, Mechanisch engineer, 3D ontwerp, Mechanisch,WTB, Mechanisch Ingenieur, Constructeur, Product Engineer, Project Engineer, Machines, Machinebouwers.

Functie eisen

De ideale kandidaat voor deze positie:

  • Heeft een technische vooropleiding, bij voorkeur MTS Heeft ervaring met hydraulica en mechanica Heeft ervaring in het werken met staal (inclusief lassen) Is in staat hydraulische- en elektronische schema’s te lezen Heeft enige werkervaring met elektronica Kan technische rapportages opmaken en begrijpen .
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Heeft een hands on mentaliteit, zelfmotivatie, zelfdiscipline, werkt gestructureerd en heeft uitstekende planning- en organisatievaardigheden Heeft bij voorkeur basiskennis van technisch Engels (pré).
  • Je woont in de omgeving van Bergschenhoek, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag en Gouda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.500 tot Euro 3.400 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.
Zodra je hebt gesolliciteerd, krijg je een mail van de recruiter voor deze werkgever van deze vacature.
Je wordt dan snel verder geïnformeerd.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Mechanical Engineer wtb

Meer vacatures in de stad
Bergschenhoek

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.