Inloggen

NetSuite IT Specialist | Security | 3.300 - 4.500

Organisatie

Wij zijn specialist in cybersecurity en managed security services en werken voor middelgrote en grote bedrijven in Nederland en omringende landen.
Wij werken voor grote klanten. We doen omvangrijke projecten die we bij ons op kantoor realiseren (geen detachering). Wij werken met state-of-the-art technologie en lopen daarin voorop. Wil jij de diepte in en veel leren, dan is deze baan geknipt voor jou.

Functie


Voor de vacature als NetSuite IT Specialist Sliedrecht Security ga je het volgende doen:
We zijn op zoek naar een NetSuite-beheerder of -architect voor de ondersteuning van bedrijfskritieke processen. Integraties spelen een belangrijke rol, bijvoorbeeld tussen Salesforce en NetSuite, omdat we end-to-end processen in het hele bedrijf willen implementeren. We zijn op zoek om NetSuite-beheerder of architect te vinden en ervaren om deel te nemen aan ons nieuwe wereldwijde ERP-team (gevestigd in Nederland en België). Je zult deel gaan uitmaken van een hoog gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van onze nieuwe wereldwijde ERP-architectuur en de implementatie daarvan. In deze rol zult u uitgebreid contact hebben met de verschillende interne belanghebbenden en eindgebruikers in het hele bedrijf en ze ook ondersteunen bij het gebruik van NetSuite en de voortdurende ondersteuning van de oplossing in het algemeen. Het profiel Je bent een teamplayer, maar je kunt ook zelfstandig werken. Je hebt een proactieve en servicegerichte houding. Je identificeert en initieert kansen om bestaande functionaliteit te verbeteren en kan anderen hiervan overtuigen. U kunt verschillende interesses bij elkaar brengen en de integriteit van de NetSuite-configuratie controleren. Je werkt graag in een dynamische omgeving en bent constant op zoek naar manieren om de verschillende bedrijfsprocessen beter te ondersteunen.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde NetSuite IT Specialist, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: NetSuite Administrator, Architect Developer, Ontwerper, App developer, Web developer, Functional developer, Cloudbeheer, Cloud Computing, Cloud Storage, Citrix, Provisioning, CCA, CCP, MCSA/MCSE, Systeem Engineer, Systeem Architect, System Engineer, Netwerk Engineer, Netwerkbeheerder, Linux, Systeembeheerder, ICT Systeembeheerder, Systeembeheerder Linux, Systeembeheerder Windows, Junior Systeembeheerder, Werkplekbeheerder, Remote Systeembeheerder, Senior Systeembeheerder, Medior Systeembeheer, Netwerk Beheerder.

Functie eisen

-Bachelor denkniveau en werkervaring in een IT service organisatie -Brede diepgaande kennis of ervaring met het NetSuite ERP system -Ervaring met integratie van NetSuite met andere systemen is een voordeel -Good in de engelse taal communicatief en schrijfvaardig .
Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
Goede communicative skills Accuraat, practisch, flexibel and stress-bestendig Service-georienteerd in hart en nieren en zet intern en externe belangen voorop Kan multitasken, kan meerdere dingen draaiende houden.
Je woont in de omgeving van Sliedrecht, Dordrecht, Tiel, Gorinchem en Breda.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.300 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen


Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie


Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Systeem specialist

Meer vacatures in de stad
Sliedrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.