Inloggen

nstallatietechniek Projectleider | HBO MBO+ | 3.200 - 4.500

Organisatie

Ons bedrijf is gespecialiseerd in installatietechniek. Door verschillende overnames hebben wij vrijwel alle installatietechnieken in huis. In combinatie met onze servicedienst en uitgebreide magazijn geeft dit ons de mogelijkheid om onze particulieren en zakelijke klanten op elk moment te helpen. Werken bij één van onze bedrijven is kiezen voor stabiliteit en continuïteit. Nu is werken in de installatietechniek sowieso al een garantie voor een zekere toekomst. Maar als je dat ook nog eens kunt combineren met afwisseling, goede voorzieningen en hartstikke fijne collega’s, dan kies je voor stabiliteit. Net als al die andere collega’s die al heel lang bij ons in dienst zijn

Functie

Installatietechniek Projectleider | HBO MBO+ | 2.800 – 3.500 | Projectmanager Voor de vacature als Installatietechniek Projectleider Broekland HBO MBO+ ga je het volgende doen: Projecten opstarten en leiden. Dat is geen fulltime bureaufunctie. Je staat net zo vaak, letterlijk, met je laarzen in de modder om de voortgang van jouw project te zien. Begroten, plannen en bijsturen. Contact houden met de opdrachtgever, aannemer en de installatieteams. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Installatietechniek Projectleider, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen. WR.nl voor meer vacatures: Projectmanager “Coördinator projecten, Projectleider, Hoofd projecten, Senior projectmanager, (aankomend) Projectleider, Projectleiders, Projektleider, Projectmanager, Projectcoördinator, Project coordinator, Project Manager, Projectleader”.

Functie eisen

  • Een afgeronde hbo- of mbo+ opleiding.
  • Ervaring in de installatietechniek als voorman of een soortgelijke functie. Een stresskillers-instinct; je blijft altijd koel en het overzicht houden. Leidinggevende en organiserende capaciteiten. Een toegankelijke, klantgerichte attitude.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Coördineren, delegeren en communiceren. Het overzicht bewaren, vooruitzien en plannen. Je durft beslissingen te nemen en je kunt ad hoc met oplossingen komen. Daarnaast heb je een ‘antenne’ voor commercie. Want een project moet financieel wel iets opleveren. En ook daar ben je succesvol in, omdat je weet hoe je efficiënt met tijd, mensen en materiaal omgaat. Je bent een regelaar en een persoon met aanzien. Aanzien die je afdwingt met jouw vakkennis en met je onuitputtelijke enthousiasme. Want jij weet als geen ander, dat een project alleen slaagt als je de mensen meekrijgt om er iets moois van te maken. En dát is precies jouw kracht. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en je collega-voormannen in de uitvoering.
Je woont in de omgeving van Broekland, Zwolle, Deventer, Apeldoorn en Almelo.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou. WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.800 tot Euro 3.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris. Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel. Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd. Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever. WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.
Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectleider Installatie W

Meer vacatures in de stad
Broekland

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.