Inloggen

Onderhoudsmonteur Buitendienst | Lassen | 2.000 - 3.500

Organisatie

Wat is de kern van onze overtuiging? Wat voor bedrijf willen we worden? Wat zijn de voornaamste waarden waardoor wij ons laten leiden? En hoe willen we onze doelstellingen bereiken? Het antwoord op deze vragen is verwoord in onze visie, missie en strategie.
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Als medewerker werk je in een hecht team waarbinnen een informele en professionele werksfeer heerst.

Functie


Wat is de kern van onze overtuiging? Wat voor bedrijf willen we worden? Wat zijn de voornaamste waarden waardoor wij ons laten leiden? En hoe willen we onze doelstellingen bereiken? Het antwoord op deze vragen is verwoord in onze visie, missie en strategie.
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers. Als medewerker werk je in een hecht team waarbinnen een informele en professionele werksfeer heerst.

Functie-informatie Let op dat je opsommingen maakt m.b.v. bullets in het menubalkje boven elk tekstblok!


Onderhoudsmonteur Buitendienst | Lassen | 2.000 – 3.500

Voor de vacature als Onderhoudsmonteur Buitendienst Barendrecht Lassen ga je het volgende doen:
Jouw werkzaamheden Als onderhoudsmonteur buitendienst zorg je er in de eerste plaats voor dat de (las)machines/installaties op locatie bij de klant voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen, technische eisen en aan de door de klant gewenste specificaties. Dagelijks houd jij je bezig met de volgende taken: Het onderhouden, repareren, valideren en keuren van (las)machines op locatie Zorg dragen voor het (mede) bewaken van de gestelde doorloop- en responsetijden van onderhoud en reparaties Het netjes en op orde houden van de servicebus (binnen/buiten). Dit houdt in dat deze te allen tijde schoon en opgeruimd is. Daarnaast houd je zelf de voorraden binnen de bus op peil. LMRA uitvoeren op locatie bij de klanten alvorens de werkzaamheden aan te vangen Begeleiden van nieuwe buitendienstmonteurs Jouw officiële standplaats is onze vestiging in Barendrecht of Sliedrecht van waaruit je naar locaties van onze klanten gaat. Echter zul je ook geregeld in de werkplaats van onze vestigingen in Barendrecht en Sliedrecht werkzaamheden moeten verrichten. Jij komt te werken als fulltime servicemonteur in onze buitendienst, met als standplaats onze vestiging Middelburg. Jouw team bestaat uit een service manager, een aantal administratieve medewerkers en een groot team servicemonteurs, die zowel op de eigen vestigingen werkzaam zijn (binnendienst) als op de vestigingen bij de klant (buitendienst).
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Onderhoudsmonteur Buitendienst, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

Functie eisen

Bereid bent om een diploma Elektrisch Schakelen te behalen, welke door ons aangeboden wordt. Woonachtig in een straal van 50km vanaf Barendrecht In het bezit bent van rijbewijs B. Nederlands spreekt. Daarnaast scoor je extra pluspunten als jij: Een diploma VCA hebt (of bereid bent deze te behalen) Een diploma NEN3140 hebt (of bereid bent deze te behalen)
Affiniteit hebt met alles wat te maken heeft met elektra en techniek (sleutelen). Enige ervaring hebt in een werkomgeving waarbij je in aanraking komt met elektra en techniek en tegelijkertijd klantvriendelijk en communicatief bent.
Je woont in de omgeving van Barendrecht, Rotterdam, Dordrecht, Schiedam en Spijkenisse.

Aanbod


We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.000 tot Euro 3.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Monteur Machines

Meer vacatures in de stad
Barendrecht

Meer vacatures in Barendrecht

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.