Inloggen

Ontwerper Electromechanica | HBO WO | 3.000 - 5.000

Organisatie

Wij verzorgen de industrie met (totaal-)kost-effectieve industriële verlijmingsystemen, specifieke engineering, gerelateerde (rand-)automatiseringen en gerelateerde ITMS onderhoudsdiensten en algemene toelevering van onderdelen.

Wij bieden een aangename werksfeer in een stabiele, succesvolle en groeiende onderneming met unieke producten die dankzij gemotiveerde en creatieve medewerkers ingezet worden in een zeer specifieke, veelzijdige en boeiende industriële activiteit.

Functie

Ontwerper Electromechanica | HBO WO | 3.000 – 5.000 | Technical Engineer

Voor de vacature als Engineer Electromechanica Eindhoven HBO WO ga je het volgende doen:

Om vertrouwd te geraken met onze specifieke activiteiten en producten, voorzien we een (korte) inloop-periode als Project & Service Engineer. Zowel intern als extern ga je mee in het veld voor het onderhoud en een vakkundige herstelling van onze industriële verlijmingsystemen alsook voor de installatie van nieuwe systemen en de opstart ervan. Let wel, het betreffen lijmsystemen …. dus de handjes moeten al eens vuilgemaakt worden! Geleidelijk aan verwerf je vaardigheden in het productengamma, de foutanalyse en de herstelling ervan en je verwerft inzichten en overzichten in de veelzijdige inzetbaarheid van onze lijmsystemen in een boeiende verscheidenheid van geautomatiseerde productieprocessen en -machines.

Na verloop van deze (korte) inloopperiode, neem je geleidelijk aan meer verantwoordelijkheden in het technisch voorbereiden, het uitwerken en het realiseren van projecten. Je blijft niet vies om zelf de handen uit de mouwen te steken, bijvoorbeeld voor dringende interventies, (pre-)assemblages van nieuwe systemen, testen van nieuwe systemen etc. Je gaat daar-waar-nodig mee in het veld voor coördinatie, installatie en opstart van nieuwe systemen en projecten.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Engineer Electromechanica, die past in deze rol. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Technical Engineer “Calculator Electrical, Werkvoorbereider Electrical, ProjectManager Electrical, Hardware engineer, hardware engineering, hardware, hw engineer, hw-engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, Hardware Ontwikkelaar, Engineer Elektronica, Electronic Engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, E&I Engineer, Paneelbouwer, Paneelbouw, Eplan, PV Panelen, PV Engineer, Electro Monteur, E&I Monteur, Monteur Elektrotechniek”.

Functie eisen

  • Je hebt een technische opleiding genoten, niveau Bachelor of Master Electro-Mechanica, en/of gelijkwaardig door ervaring en je hebt een brede onmiddellijk inzetbare praktische (basis-)kennis op het gebied van mechanica, hydraulica, pneumatica, electriciteit en electronica.
  • Je hebt een aantal jaren ervaring, bijvoorbeeld als Project- en/of (Field) Service Engineer, bij voorkeur in machinebouw en/of een vergelijkbare omgeving in industriële automatisering. Gezien de internationale expansie van onze activiteiten, ben je bereidt tot sporadische verplaatsingen, en bij noodzaak overnachtingen, in het buitenland.
  • Naast het Nederlands is een praktische kennis van het Frans en het Engels noodzakelijk. Duits is een plus.
  • Een praktisch inzetbare (basis-)kennis van PLC-ieken (Siemens Szeven, TIA Portal) is noodzakelijk.
  • Je bent geen urenklopper, maar je wil een succesvol en geapprecieerd medewerker worden van een team.
  • Je bent analytisch en denkt in doelstellingen en eindresultaten, zowel voor de klant als voor de eigen firma.
  • Je bent ambitieus, en je wil voor jezelf (en firma) een mooie toekomst uitbouwen in een uniek vakgebied, met virtueel ongelimiteerd (markt-)potentieel en toekomst-mogelijkheden.
  • Je woont in de omgeving van Eindhoven, Helmond, Den Bosch, Tilburg en Weert.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.000 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Project Engineer Electrical

Meer vacatures in de stad
Eindhoven

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.