Inloggen

Ontwerper Elektrotechnische Installaties | Utiliteit | 3.800 - 4.500

Organisatie

Als Installateur is ons bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische systemen en installaties in de Industrie en Utiliteit.
Wij zijn een financieel gezond bedrijf met prima groeipotenties. Je werkt samen met uitstekende vakmensen, die graag hun installatiekennis met jou willen delen.

Functie

Ontwerper Elektrotechnische Installaties | Utiliteit | 3.800 – 4.500

Voor de vacature als Ontwerper Elektrotechnische Installaties Rotterdam Utiliteit ga je het volgende doen:
Engineer Utiliteit E Als Engineer Utiliteit E ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw, zowel voor aanbestedingsprojecten als design & build projecten/ detail engineeringsprojecten. Mede door jouw inventiviteit, out-of-the-box denken en doortastendheid worden kwaliteitsprojecten gegund. Ten aanzien van utiliteit binnen het team Engineering ben jij de kennisautoriteit, de vraagbaak voor de projectleiding, calculatie en werkvoorbereiding. Sta jij voor het vertalen van klantwensen in kwalitatief hoogstaande installaties, ben je volledig up-to-date van de laatste Engineering ontwikkelingen, werk je graag in teamverband en wil je je blijvend ontwikkelen? Dan is deze functie echt iets voor jou! Wat ga je doen? Je maakt klantwensen helder en vertaalt deze in technische innovatieve maatwerkoplossingen Je vertaalt de gewenste situatie naar een technisch ontwerp binnen de financiële randvoorwaarden Je werkt concepten uit en verzorgt de calculatie Je schrijft instructies, onderhouds- en bedieningsvoorschriften, laat tekenwerk uitvoeren en kan zelf ook overweg met de nieuwste tekenprogramma’s Je bent proactief in risicobeheersing voor de klant en voor de projecten Je bewaakt en evalueert de klanttevredenheid met betrekking tot de gekozen oplossing (ook op locatie) en signaleert eventueel meerwerk Je geeft inzicht in de verrichte (project)werkzaamheden en gemaakte uren, je bent verantwoordelijk en bewaakt het budget van het ontwerp Je volgt de relevante kwaliteitsnormen, richtlijnen en voorschriften en vertaalt de ontwikkelingen daarin naar de organisatie Je signaleert ontwikkelingen die kansen vormen voor engineering en werkt verbeteringen uit
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ontwerper Elektrotechnische Installaties, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Calculator Electrical, Werkvoorbereider Electrical, ProjectManager Electrical, Hardware engineer, hardware engineering, hardware, hw engineer, hw-engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, Hardware Ontwikkelaar, Engineer Elektronica, Electronic Engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, E&I Engineer, Paneelbouwer, Paneelbouw, Eplan, PV Panelen, PV Engineer, Electro Monteur, E&I Monteur, Monteur Elektrotechniek, PCB Designer.

Functie eisen

Je hebt kennis van elektronica en elektrotechniek op minimaal hbo-niveau Je hebt minimaal 4 jaar ervaring met engineering in de utiliteit Je hebt kennis van de relevante kwaliteitsnormen, richtlijnen en voorschriften Je kan functioneren in een team van specialisten Je bent sociaal vaardig voor het creëren van vertrouwen bij klanten Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Je bezit uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift voor het opstellen van ontwerpen, tekeningen en rapportages Je hebt kennis en ervaring met digitale systemen, kennis en ervaring in Navision is een pré Je hebt ervaring met moderne (teken)pakketten zoals AUTO-CAD, REVIT 3D, Nordined, Intelec, Dialux Je bent in het bezit van VCA VOL .
Je bent flexibel, stressbestendig en onderscheidend in je creativiteit.
Je woont in de omgeving van Rotterdam, Gouda, Delft, Dordrecht en Den Haag.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.800 tot Euro 4.500 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
E&I Engineer Electrical

Meer vacatures in de stad
Rotterdam

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.