Inloggen

Ontwerper Tekenaar Klimaattechniek | AutoCad | 2.500 - 4.000

Organisatie

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van klimaattechniek, loodgieterwerk, service & onderhoud, maar we doen ook totaalprojecten. Onze opdrachtgevers variëren van zorginstellingen tot vastgoedbeheerders en van gemeenten tot particulieren. Met de juiste mensen, bieden wij hen wat ze van ons verwachten.
Bij ons kom je te werken in een klein, informeel en collegiaal team. Mensen zijn betrokken bij het bedrijf en zorgen voor een veilige werkomgeving. Veel medewerkers kennen dan ook al lange dienstverbanden. We bieden hen een open en vertrouwde werksfeer met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie

Ontwerper Tekenaar Klimaattechniek | AutoCad | 2.500 – 4.000 | Engineer Tekenaar Klimaattechniek

Voor de vacature als Engineer Tekenaar Klimaattechniek Monster AutoCad ga je het volgende doen:
Hij/zij is mede verantwoordelijk voor een passende technische oplossing voor een functionele klantvraag en draagt zorg voor: het analyseren en interpreteren van het aangeboden bestek en de tekening; het ondersteunen van de projectleider bij het maken van het technisch ontwerp; het maken van de technische tekening; het maken van de revisie tekening, informatie over de installatie, handleidingen e.d
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Engineer Tekenaar Klimaattechniek, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Engineer Tekenaar Klimaattechniek “Mechanical, wtb, Design, Ontwerp, CAD, Ontwerper, Designer, Industrieel Productontwerp, IPO, Teamlead, Teamleider, Manager engineering, Calculator, Calculator werktuigbouw, Calculator electro, Calculator electronica, Calculator aparatenbouw, Kostprijscalculator, Mechanical Engineer, Werktuigbouwkundige, Werktuigbouwkundig Constructeur, Constructeur WTB, Technische Tekenaar, 3D Tekenaar, CAD Designer, CAD Engineer, Werkvoorbereider, Werkvoorbereider WTB, Werkvoorbereider Werktuigbouw, Projectmanager WTB, Project Engineer Mechanical, Product Engineer, Productontwikkelaar, Industrieel Product Engineer, Engineer Machinebouw, Machinebouwer, Apparatenbouwer, IPO, Control Engineer, Equipment Engineer, Tooling Engineer”.

Functie eisen

  • Een technische opleiding op MBO / HBO niveau Kennis en ervaring met AutoCad / Stabicad,.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Hij / zij is innovatief, kan plannen en organiseren, communicatief en administratief vaardig en een analytisch vermogen heeft.
  • Je woont in de omgeving van Monster, Den Haag, Rotterdam, Delft en Zoetermeer.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 2.500 tot Euro 4.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Technisch Tekenaar Mechanical

Meer vacatures in de stad
Monster

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.