Inloggen

Ontwikkelaar Electrical & Instrumentation | HBO | 3.500 - 5.000 - Maastricht

Organisatie

Wij bieden onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.
Bij ons merk je direct een collegiale sfeer. Dit zorgt voor een prettige werkomgeving. Veel ruimte om vakkennis te delen!

Functie

Ontwikkelaar Electrical & Instrumentation | HBO | 3.500 – 5.000

Voor de vacature als Ontwikkelaar Electrical & Instrumentation Maastricht-Airport HBO ga je het volgende doen:
Als Project Engineer E&I bij ons bedrijf verdiep je je in afwisselende projecten van één groot of meerdere kleine projecten in de lichte- of zware industrie. Aan jou als Project Engineer de uitdaging om: De behoefte van de klant te vertalen naar een concreet ontwerp Daarbij heb je een scherp oog voor veiligheid, het (productie)proces van de klant, maar ook voor de kosten Uiteindelijk zorg je er altijd voor dat je binnen het budget blijft Bovenstaande vergt een creatief brein. Je staat er nooit alleen voor. Je verdiept je in het project samen met engineers, tekenaars, calculatoren en uitvoerders. Een sterk team waarbij je de leiding neemt en je collega’s motiveert. Ook overleg je geregeld met de klant. Je schakelt soms tussen en binnen projecten. Hiernaast ben je een (technische) vraagbaak en denkt pro-actief mee met onze opdrachtgevers. Dit allemaal doe je binnen verschillende marksegmenten zoals Energie, food-en feed, (petro)chemie, infrastructuur (water). Je draagt bij ons een grote verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat een zee aan vrijheid. Een enorme uitdaging!
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ontwikkelaar Electrical & Instrumentation, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Calculator Electrical, Werkvoorbereider Electrical, ProjectManager Electrical, Hardware engineer, hardware engineering, hardware, hw engineer, hw-engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, Hardware Ontwikkelaar, Engineer Elektronica, Electronic Engineer, Hardware Engineer, Hardware Specialist, E&I Engineer, Paneelbouwer, Paneelbouw, Eplan, PV Panelen, PV Engineer, Electro Monteur, E&I Monteur, Monteur Elektrotechniek, PCB Designer.

Functie eisen

  • Als Project Engineer bij ons bedrijf heb je heel wat in je mars! Zo heb je een elektrotechnische opleiding op HBO-niveau
  • Enkele jaren ervaring met procesautomatisering en instrumentatie in een dergelijke functie
  • Een pre is kennis van en ervaring binnen de verschillende marktsegmenten
  • Je bent in staat een Basic design op te stellen om dit samen met jouw team te vertalen naar een detailontwerp. Hierbij zorg je ervoor dat je het overzicht bewaart (helikopterview)
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je enthousiasme voor het vak breng je feilloos over op je collega’s en waar nodig motiveer je jouw team om een deadline te halen Durf je daarnaast initiatief te tonen, dan heb jij alles in huis voor deze functie!.
  • Je woont in de omgeving van Maastricht-Airport, Sittard, Brunssum, Kerkrade en Heerlen.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.500 tot Euro 5.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.

Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
E&I Engineer Electrical

Meer vacatures in de stad
Maastricht-Airport

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.