Inloggen

Ontwikkelaar Refo | Vastgoed | 3.300 - 6.000

Organisatie

Wij bieden wonen, zorg en diensten vanuit een reformatorische levensovertuiging. Dat is voor ons erg belangrijk, omdat we er willen zijn voor mensen die zich thuis voelen bij deze reformatorische identiteit. Onze motivatie ligt in het gebod van Jezus Christus om God lief te hebben boven alles en de naaste als onszelf. Dit laatste brengen we in de praktijk door te zorgen voor onze medemens. De Heere Jezus houdt ons in de gelijkenis over de barmhartige Samaritaan een spiegel voor door – tegenover een priester en een leviet die voorbij gaan – een Samaritaan te schetsen die heel veel offert: zijn waardigheid, zijn veiligheid, zijn gemak, zijn tijd en energie en zijn geld. De Samaritaan brengt naastenliefde in de praktijk door een vijand te helpen en hem te (laten) verzorgen. Werken als een Barmhartige Samaritaan kan niemand in eigen kracht. Binnen ons bedrijf willen we voor onze klanten graag invulling geven aan barmhartigheid, ontferming en liefdevolle zorg. We weten ons daarin afhankelijk van de hulp van de Heere. Met vreugde beseffen we dat we gezegend zijn te wonen en te werken in een omgeving waar Gods Woord open gaat en waar we zinvol werk kunnen doen.
Onze organisatie heeft de volgende structuur: Raad van Bestuur De algemene leiding en het bestuur van de stichting zijn in handen van de eenhoofdige Raad van Bestuur. Hij wordt ondersteund door het managementteam en een aantal stafafdelingen. Raad van Toezicht De Raad van Toezicht, bestaande uit zeven leden, ziet toe op het beleid van de Raad van Bestuur en op de algemene gang van zaken binnen de stichting. Commissie van Advies Daarnaast is er een Commissie van Advies. Deze commissie bestaat uit kerkelijke afgevaardigden en adviseert de Raad van Bestuur met name over de identiteit van de stichting en de contacten met de samenwerkende kerken.

Functie

Ontwikkelaar Refo | Vastgoed | 3.300 – 6.000 | Projectmanager Vastgoed

Voor de vacature als Ontwikkelaar Refo Capelle aan den IJssel Vastgoed ga je het volgende doen:
Wij spelen met een ambitieuze transformatieopgave van de vastgoedportefeuille in op alle veranderingen in maatschappij, zorg en vastgoed. De komende jaren wordt een groot aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten ontwikkeld om de vastgoedportefeuille voor te bereiden op de toekomst. Als spil in deze projecten zoeken wij een enthousiaste en ervaren projectmanager. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van renovatie- en nieuwbouwprojecten. Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van het programma van eisen en de uitvoering van haalbaarheidsonderzoeken ten behoeve van nieuwbouw- en renovatieprojecten; de volledige coördinatie, procesbegeleiding en bewaking van projecten en de selectie van externe adviseurs, architecten en uitvoerende partijen. De projectmanager valt rechtstreeks onder de manager Wonen & Vastgoed en legt aan hem verantwoording af over de realisatie van de projecten.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ontwikkelaar Refo, die past in deze rol.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

WR.nl voor meer vacatures: Projectmanager Vastgoed

“Calculator, Uitvoerder, Projectmanager, Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar, BIM Engineer, Technisch Tekenaar, Planvoorbereider, Constructeur, Projectcoordinator, Bouwkundig Tekenaar, Bouwkundig Adviseur, Projectontwikkelaar, Utiliteitsbouw, Woningbouw, Woningcorporatie, Afbouw, Interieurbouw, Gevelbouw, Geveltechniek”.

Functie eisen

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Bouwkunde aangevuld met kennis van projectmanagement, zorgvastgoed, financiën en fiscale en juridische aspecten.
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring en bent een vastgoedprofessional in hart en nieren.
  • Voor ons is het van belang dat je lid bent van de reformatorische kerk, omdat wij een organisatie zijn met een reformatorisch profiel.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je bent klant- en resultaatgericht, beschikt over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en bent sterk als het gaat om plannen en organiseren. Daarnaast ben je een echte teamspeler.
  • Je woont in de omgeving van Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht en Spijkernisse.
  • Een selectieassessment kan deel uitmaken van de procedure.

Aanbod

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer op kantoor. Wij investeren in onze medewerkers. Je wordt bij ons goed ingewerkt en wij bieden uitgebreide studiemogelijkheden.
De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding spelen een rol.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Dit kan wel eens een aantrekkelijke baan zijn voor jou.
WR schat de brutosalarisrange globaal in op Euro 3.300 tot Euro 6.000 per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen.
WR streeft naar een goede match, waarbij je, als het even kan, ook een stap voorwaarts kunt maken in je salaris.
Betreft vaste baan / WR doet Werving en Selectie / GEEN detachering.

Inlichtingen

Vacatures die online staan van WR zijn actueel.
Vacatures die vervuld zijn worden per direct verwijderd.
Als je meer informatie wil solliciteer dan direct bij WR. Wij zullen je snel nader informeren.

Sollicitatie

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Je krijgt dan direct antwoord en je sollicitatie wordt direct opgepakt door de recruiter voor deze werkgever.
WR werkt snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

Solliciteren
* Binnen 24 uur komen we bij je terug.

Meer vacatures in
Projectmanager Bouw

Meer vacatures in de stad
Capelle aan den IJssel

Vind je vaste baan

Al 28 jaar is WR het Werving en Selectie bureau voor vaste banen.